2777
2789
عنوان

نظرتون درمورد النگو هام همه بیاین

173 بازدید | 20 پست

کسایی که میخوان بگن النگو خزه نظر ندن خواهشاً 

تازه عروسم تو عقدم نامزدیم 7 تا النگو 7 گرمی دارم 

که طلاییه و اصلا پهن نیست فقط تو پره 

به سرم زده عوض کنم بیشتر بگیرم مدل دیگه

وزنشون زیاده بعد اصلا مشخص نیست

چون یدونش خیلی گرونه نمیتونم اضافه کنم خیلی وقته 7 تاست بقیه همش اضافه میکنن انگار النگو هام برکت ندارن

طلاهای دیگم دارم فقط مشکلم النگوهامه

تو قـ🫀ـلبم تو لایق سلطـ👑ـنتی️...اگه دیدی جوابتو نمیدم بدون وقتمو برای چیزای با ارزش میزارم🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تعویض ضرره من باشم نمیکنم

خب ننداز

جمع کن طلای جدید بخر چیکار النگو داری

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

کاش جای اینهمه توضیحات زود بذاری اونکه میگه خزه از حسودیش ما حسود نیستیم😃

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

۷تا النگو ۷گرمی دستته میگی کمه؟

من به این فکر میکنم پنحاه گرم دستش درد نمیگیره🤔

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

من دوتا النگو داشتم ۵گرم بود دیشب درآوردم حس میکردم داره خفم میکنه

نمیدونم شاید عادت کرده

کاش مدلش. . بگی خودمون بریم سرچ کنیم ما صبر نداریم🤣

😑اسمتم که خوشمزه س😐حالا من دونات میخوام یقه کی رو بگیرم،😶‍🌫️