2777
2789
عنوان

اونایی که بچه پسر دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 782 بازدید | 59 پست
دختر و پسر نداره که  بهش یاد بده حتما چون پیش دبستانی بره اذیت میشه

نه آخه فرق داره به هر حال برای دختر مستقیم می‌ره پایین جیشش ولی پسر باید تنظیم کنه چون میاد بالا🤦 

دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻‍♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻‍♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻‍♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪                             سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️  سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرم هفت سالشه وقتی خونست برای شماره 2 در میاره کامل

اما برای جیش نه

بارها و بارها هم آموزش دادم ولی باز کار خودشو میکنه😬

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
من نیز😂

چند سالشه؟ تو مهمونی اینا سخت میشه همشو باید دربیاری یا اینکه سرپایی🤦

دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻‍♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻‍♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻‍♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪                             سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️  سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍

پاچه های شلوارشو بالا بکش 

خود شلوار رو هم تا زانو بیار پایین...

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

من پسرم ۳سالونیمشه

از اول یادش دادم شلوارش درمیاورد می‌رفت مینشست کارشو میکرد 

جدیدا یادش دادیم سرپایی 

برا مواقعی که مهمونی یا بیرونیم 

خودش میکشه پایین تا زانو جیش میکنه می‌کشه بالا 

تازه میخام شستن خودشو یادش بدم  چون بدش میاد کسی بهش دست بزنه

راه حلی دارید؟

پسر منم در میاره ۶ سالشه😫🤦‍♀️

واقعا ؟! پس کی یاد میگیرن؟؟

بزار راحت باشه یکی شیر گرفتن یکی دستشویی اصلا سخت نگیرید

سخت که نمی‌گیرم ولی بیرون رفتنی یا مهمونی سخت میشه خب یا باید کلا دربیاره یا سرپایی

شوهرم یادش داد چه جوری تنظیم کنه 

تو چند سالگی یاد گرفت؟ دقیقا چجوری میشینه که لباسش خیس نشه ؟

۲سال و نیمه و هنور موفق نبودم یادش بدم جیششو

پسر منم دقیقا همسن پسره شماس. اصلا بلد نیست دستشویی رفتن و. هرجا میریم به تمسخر میگن خجالت نمیکشه هنوز مای بیبی 😕 چکارش کنم پس یاد نمیگیره