2777
2789
عنوان

اونایی که بچه پسر دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 782 بازدید | 59 پست
خواهر زادم ۶ سالشه  همه لباساشو در میاره  حتی پیرهنشو😐 وسواس داره  هر کاری کنیم ب ...

وای دیگه پیراهن نه🤦🤦 بیرون و مهمونی چیکار می‌کنه پس؟

دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻‍♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻‍♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻‍♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪                             سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️  سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍
نه آخه فرق داره به هر حال برای دختر مستقیم می‌ره پایین جیشش ولی پسر باید تنظیم کنه چون میاد بالا🤦&n ...

سخت نیس 

شلوارش رو که کشید پایین یادش بده بدنش رو بگیرهه تو خود سنگ که جیشش نره این ور و اون ور

پسر من با 2بار گفتن این حرکت یاد گرفت

حالا ی کم تمرین کن

شلوارارش رو نرسیده با زانوش بذار 

شلوار راحت بهتر یاد میگیره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسرای من دوتاشون با ش ورت و شلوار دسشویی میرن کثیفم نمیشه.طهارت هم میگیرن . نمیدونم چطوری بگم تنظیم ...

با رسم شکل لطفاً توضیح بده🤭🤭😁😁

دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻‍♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻‍♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻‍♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪                             سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️  سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍
تو چند سالگی یاد گرفت؟ دقیقا چجوری میشینه که لباسش خیس نشه ؟

دقیق یادم نیست چند سالش بود ولی من دیر از پوشک گرفتمش چون برای بچه اولم خیلی اذیت شدم این و گفتم هر موقع خودش خواست نزدیک ۳ سالش بود 

کجاش سخته😑😑😑 پسر من از سه سالگی میشینه  با اینکه پسره یبار هم‌سرپا جیش نکرده  قشنگ ت ...

نه خب پسر منم میشینه ولی شلوار و شو.رتشو درمیاره

تو خونه که یاد گرفته شلوار تا نصفه 

تو مدرسه سرپا جیش میکنه یاد گرفته دستمال داشته باشه تا شلوارش کثیف نشه 

البته تا چند ماه تو‌خونه درمیاورد الان وقتی میخواد راحت باشه درمیاره 

۶ سالشه

نه آخه فرق داره به هر حال برای دختر مستقیم می‌ره پایین جیشش ولی پسر باید تنظیم کنه چون میاد بالا🤦&n ...

پسر منم  همین بود شوهرم برده بود بهش آموزش داده بود.

موقع جیش بگو سرشو بده پایین

بازم نشد.باور کن آنقدر ها هم سخت نیست فهمیدن اینکه بعضی ها می آیندکه نمانندنباشندنبینندو تــو اگر تمامی دنیا را هم حتی به پایشان بریزی آنها تمامی بهانه های دنیا را جمع می کنندتا از بین آنها بهانه ای پیدا کنند که بروند دور شوند.که نمانند اصلا پس به دلت بسپار وقتی از خستگی های روزگار پناه بردی به هر کسی لااقل خوب فکر کن ببین از سر علاقه آمده، یا از سر … !تا دنیایت پر نشود از دوست داشتن هایِ پر بغض که دمار از روزگارت درآورد !
من پسرم ۳سالونیمشه از اول یادش دادم شلوارش درمیاورد می‌رفت مینشست کارشو میکرد  جدیدا یادش داد ...

برای پی پی؟ هنوز زوده تمیز نمیشوره که

برا پسرا سخته چون کم حوصله هستن داداش من تا ۱۵ سالگی کلا لباسشو در می‌آورد میرفت دستشویی   &nb ...

وااای ۱۵ دیگه آبروریزی میشه🤦😁 بیرون رفتنی چیکار میکرد؟