2777
2789
عنوان

سونو بارداری

97 بازدید | 20 پست

یه سوال

دکتر برام اواین سونو نوشته واژینال. طبق پریودم ۶هفته هستم.

صدای قلب تو سونو واژینال مشخص میشه؟ و اینکه سن دقیق بارداری تو سونو واژینال مشخص میشه؟

دکتر خصوصی رفتی عزیزم ؟!

چرا واژینال آخه ....

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

سن دقیق از وقتیه که شما پریود شدی

تخمک شروع کرده ب تولد شدن و رشد کردن

بگو اول سونو شکمی انجام بده اگر مشخص نبود واژینال انجام بده

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سونو قلب ۸ هفته ب بعده

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

سن دقیق از وقتیه که شما پریود شدی تخمک شروع کرده ب تولد شدن و رشد کردن بگو اول سونو شکمی انجام ...

ععععع سلااااممممم 🤭😁

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

ععععع سلااااممممم 🤭😁

😂😂😂سلام

😂😂😂سلام

نمی‌دونم چرا تازگیا بعداز ظهر ها می‌خوابم همش 😐😑

باور کن تو نی نی داری😂منم اولش اینجوری بودم

آره به خودمم ثابت شده چون اصلا پری نشدم من توی این ۲۶ سال سن اولین باره اینجوری دیر میشم 

البته یبارم سر کوروش 😅😅😅

یه چیز دیگه هم زیاد دارم حالا نمیگم 🤭🙉

بله خصوصی هستن بیمارستان تندیس جردن میرم

آخه نباید واژینال بده تعجبم از این هست 

من ۷هفته هستم و صبر کردم چند هفته دیگه برم😶 حالا چرا واژینال؟! شکمی هم مشخصه حتی اگر رحمتون رترو ...

اینا که میگین و حقیقتا نمیدونم😂 دکتر گفت با سونو واژینال مشکل نداری؟ گفتم نه. گفت پس واژینال برو دقیق تره

حتما... سونو واژینال خطر داره؟

انجام میدن خیلیا

اگر بد بود انجام نمیدادن

ولی بهتره انجام ندی

بگو اول شکمی

و مطمئن باش تو شش هفته مشخص میشه