2777
2789
مثلا چ‌ ضربه ای  منظورت کمبود و ایناس؟

یه احساس خلا اینکه همیشه اگه یکی از دو طرف ازدواج کنه به چشم نون خور اضافه نبینتت.یا اگه تو خونه فک و فامیلی اونا هم وظیفه خودشون نمیدونن که به بچه برسن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیق نمیدونم ولی فک کنم بچه بوده  گناه داره 💔

فقط سعي كن خيلي به اين داستان بال و پر ندي

طلاق يه بخشي از زندگي امروزيه عادي نميشه قطعا ولي هست ديگه

لطفا دلسوزي بيخود نكن

لطفا از مشكلات ايشون براي خودت مشكل نساز

كاملا عادي و نرمال باش

🚫☠️لطفا درخواست دوستی ندید👻🚫
چه مادر بي نظيري داري

آره مامانم زندگیمه 

حتی شوهرم مامانمو بیشتر از مامان خودش دوست داره چون خیلی درک میکنه برعکس شوهرم تو خانواده ای بزرگ شد که مادر پدرش خیلی باهم دعوا میکردن ولی بخاطر حرف فامیل طلاق نگرفتن ولی هنوزم از همدیگه متنفرن و دعوا میکنن

- اِنسانیت تنها دینیست که پِیروان چَندانی ندارد. 🤍🕊
چی بگه طفلی    توهم زیاد نپرس ازاش

دلم میسوزه براااش وای نگم‌ شب و روز ندارممم😭😭

میگه از بچگی همش تو دعوا بودم همش ناخن میجوییدم اینارو اوایل آشناییمون گفت 💔

همیشه تنها بوده باباش همیشه ماموریت برادرش اون ور دنیا مامانش شاغل 

بعد باباش ازدواج کرده و افتاده گیر ی تا مادری ک کلا لجههه 

میگه بچه تر ک بودم گوشیمو هرجا ک میذاشتم میومد بر می‌داشت 

نمی‌داشت تابستونا بخوابم 😭💔

اونم انقد اعصابش خورد میشه میگه من همیشه همه جا اوار بودم همه فامیلامون هم بدجنس بودن همیشه 😭

یکی می‌گفت اینا بزرگ ک بشن عقده ای میشن 😭😭

مَن راهی توام ای مقصد درست!
فقط سعي كن خيلي به اين داستان بال و پر ندي طلاق يه بخشي از زندگي امروزيه عادي نميشه قطعا ولي هست دي ...

یکی بود می‌گفت بچه های طلاق بزرگ ک بشن عقده ای میشن بدرد زندگی نمی‌خورن💔😔

میگه از بچگی همش تو دعوا بودم همش ناخن میجوییدم اینارو اوایل آشناییمون گفت 💔

همیشه تنها بوده باباش همیشه ماموریت برادرش اون ور دنیا مامانش شاغل بوده خلاصه 

بعد باباش ازدواج کرده و افتاده دست ما مادریش 

میگه بچه تر ک بودم گوشیمو هرجا ک میذاشتم میومد بر می‌داشت

اونم انقد اعصابش خورد میشه میگه من همیشه همه جا اوار بودم همه فامیلامون هم بدجنس بودن همیشهه

مَن راهی توام ای مقصد درست!
دلم میسوزه براااش وای نگم‌ شب و روز ندارممم😭😭 میگه از بچگی همش تو دعوا بودم همش ناخن میجوییدم این ...

اره متاسفانه خیلی از آدمها بی رحم شدن .تو کوچمون یه خانوم هست خیییلی محترمه ولی از شوهرش طلاق گرفته بچه اش  مهربون با پسر همسایه دعوا گرفته پسر زدتش اینم به تلافی زده بعد اون رفت مادرش رو اورد زنه کل کوچه رو روی سرش گذاشته بود هرچی اون خانوم میگفت عزیز جان خوب بچه شما هم زده این قبول نمی کرد اخرش کم آورد گفت بچه که بی پدر بزرگ شه همینه دیگه  در این حد بعضیها نفهم هستن از نقطه ضعف آدمها تو هرجایی استفاده میکنن 

یکی بود می‌گفت بچه های طلاق بزرگ ک بشن عقده ای میشن بدرد زندگی نمی‌خورن💔😔 میگه از بچگی همش تو دعو ...

اوني كه اين رو گفته خيلي سطحي نظر داده همونطوري كه گفتم دوست من كه اتفاقا توي دوران دبيرستان خيلي هم صميمي بوديم بسيار دختر خوب و با شخصيت و شادي بود دانشگاه رفت كار كرد خيلي هم ازدواج خوبي داشت 

واقعا الان ماهايي كه ننه بابامون جدا نشدن خيلي نرماليم؟ اينطوري نگاه نكنيد به قضيه 

خيلي هم رو نديد بخاد خيلي دلسوزي كنيد اتفاقا اين سمه براش

🚫☠️لطفا درخواست دوستی ندید👻🚫