2777
2789
من بچه طلاق نبودم ولی بدتر از اون رو تجربه دارم به نظرم طلاق خیلی بهتره برای اون بچه تا یه زندگی بدو ...

آفرين

اصلا بچه از طلاق كمتر آسيب ميبينه تا زندگي توي يه خونه پر تنش و سرد

🚫☠️لطفا درخواست دوستی ندید👻🚫
من توي مدرسه و دانشگاه و محل كار داشتم كسايي رو كه ننه باباشون طلاق گرفته بودن چه فرقي بايد داشته با ...

اخه پسری ک دوسش دارم بچه طلاقه خیلی دلم میخواد بدونم چ حسی داشته آخه هیچوقت درموردش حرف نمیزنه 

میگه همیشه تو جنگ و دعوا بودم همیشه ناخون میجوییدم 

یکمم آدم سردیه

مَن راهی توام ای مقصد درست!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه پسری ک دوسش دارم بچه طلاقه خیلی دلم میخواد بدونم چ حسی داشته آخه هیچوقت درموردش حرف نمیزنه  ...

چند سالش بوده كه جدا شدن؟ به نظرم روحيه و كاراكترش ربطي به اين قضيه نداره

من يه همكلاسي داشتم اتفاقا خوش اخلاق ترين و اجتماعي ترين دختر كلاس بود چه ازدواج خوبي ام كرد

🚫☠️لطفا درخواست دوستی ندید👻🚫
آفرين اصلا بچه از طلاق كمتر آسيب ميبينه تا زندگي توي يه خونه پر تنش و سرد

اره ولی من پارتنرم هم بچه طلاقه میگه از بچگی تنها بودم پدرم همش ماموریت برادرم آلمان مادرم شاغل💔

از همون بچگی میگه ناخن میجوییدم همیشه دعوا داشتیم

الآنم افتاده دست نامادریش میگه اصلا حریم خصوصی حالیش نیست 

اوایل میومده سر گوشیم 

تابستونا نمیذاشته بیشتر بخوابم ...💔

آلان خودشم آدم خشکیه

قطعا وحشتناک همیشه مجبوری نبود یک یا هردو از اعضای خوانوادت تحمل کنی و همیشه حس یه خانه بدوش داشته باشی و یه حس اضافه بودن بت دست بده

اون بچه تا بزرگسالی هیچوقت نمیتونه حس حال یه آدم معمولی داشته باشه

♡🌱:)
چند سالش بوده كه جدا شدن؟ به نظرم روحيه و كاراكترش ربطي به اين قضيه نداره من يه همكلاسي داشتم اتفاق ...

دقیق نمیدونم ولی فک کنم بچه بوده 

گناه داره 💔

آفرين اصلا بچه از طلاق كمتر آسيب ميبينه تا زندگي توي يه خونه پر تنش و سرد

صد در صد همینجوریه مثل این میمونه که یک آدم بلخره میمیره و اصلا نمیره هیچ کس راضی نمیشه سال ها تو درد و بیماری زندگی کنه ولی نمیره همه راضین بمیرن ولی سال  ها درد نداشته باشن میدونم واقعا مثال بدیه ولی واقعا طلاق خیلی بهتر از طبقه کردن و بدتر و بدتر کردن زندگی یک بجه هست و لطفا لطفا لطفا فقط به علاقه که بجه دوست دارید نکاه نکنید ببینید واقعا میتونید خوشبختش کنید و آسیب نزنین بهش منطقی فک کنید راضی بدید خودتون بجه خودتون می‌شدید و از یک بچه کوچیک بپرسید چیا لازم دارا و علاقه های سن های پایین رو بشناسید و اگر نمی‌تونید قبولش کنید و پدر مادر خوبی باشید به خاطر خودخواهی خودتون بجه نیارید 

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹

صد درصد همیشه جای خالی یه طرف تو زندگیشون بیشتر حس کرده .و اگه تو موقعیت اقتصادی خوبی نباشه بهش آسیب بیشتری وارد شده .من دیدم متاسفانه پدرومادر طلاق میگیرن پدر از روی لجبازی بچه رو میگیره اما چون نه وقت رسیدگی داره نه حوصله اش رو بچه رو سپرده دست مادرش که شصت و پنج سالشه و حوصله خودشم نداره اون طفل معصوم گناه داره.یکیش هم بچه دوستم که بچه رو از پدر گرفته ولی موقع ازدواج مجدد خواستگارش بچه رو قبول نکرده اینم بچه رو انداخته گردن خواهرش سالی یه بار میاد بهش سر میزنه وفقط تلفنی جویای حالش چون تو یه شهر دیگه است و هیچکدام از وظایفش رو انجام نمیده بچه هم سرخورده.گوشه گیر .همه اش بغض داره خیلی تنهاست طفلی با اینکه خاله بهش می رسه ولی طفلی نه پدرش کنارش نه مادرش .یه بار خونه خواهر دوستم بودم که میشه خاله این بچه .این طفل معصوم با پسرخاله اش دعواش شد اون زدش اینم گفت میرم به خاله میگم گفت بگو مثلا مامانم میخواد باهام چیکار کنه.مامانمه بالاخره باهام آشتی میکنه تو برو یه فکری به حال خودت کن که بی کسی.دلم ریش شد برا بچه

شما میخوا ی جدابشی بچه داری؟

ن من با پسری یک‌ساله در ارتباطم با قصد ازدواج اون بچه طلاقه میخواستم بیشتر بودونم 

چون خودش راجب این چیزا حرف نمیزنه💔