2777
2789

حدود سی و خورده برای تولدم خانوادم بهم پول دادن البته الان تولدم نیست جلو جلو بهم دادن 

میخاستم اول همش رو بدم طلا بعدا پشیمون شدم

ی تیکه طلا خریدم 18 تومن 

بعدش ی نیم بوت خریدم 5 تومن ارزون تر بود اما پام تو اونا اذیت بود 

الان حدودا 10 11 تومن دارم خاستم برم بدم دلار پشيمون شدم چون یکم دلار و طلا دارم اما اینکه حسابم خالی خالی باشه در عوضش دلار یا طلا داشته باشم خوشم نمیاد حس بدی دارم 

بنظرتون با باقی پول برم ی جلسه گیرین پیل مو میگه جلسه 5 تومن

با باقی پول هم یا عطر مورد علاقه خودم و شوهرم بگیرم یا بدم ساعت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بده طلا  هرروز میره بالا بوت همیشه هست اگه واجبه بخر اینطور نباشه که سرو روت طلا باشه لباسو‌کفشت کهنه درحد تعادل همه چی خوبه ولی حتما بیشترطلا بخر

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...

به نظرم اشتباه کردی. من نظرم اینه پول گنده رو نباید تیکه تیکه کرد. با اون طلای سنگین تر بر میداشتی. برا بوت اینا از شوهرت پول میگرفتی. در هر حال تصمیم خودت مهمه

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
بده طلا هرروز میره بالا بوت همیشه هست اگه واجبه بخر اینطور نباشه که سرو روت طلا باشه لباسو‌کفشت کهن ...

اره درسته طلا با ارزش هست

کمی طلا دارم 

خب پام مشکل داره اون اسیبش شدید تر بشه با کفش ارزون خرجش بیشتره 

لباسم خیلی دارم اما خب من یکبار بیشتر دهه 20 زندگیمو رو ندارم و تکرار نمیشه 

از اون طرفم حرف شمام درسته و هیچ وقت نمیتونم درست و غلط تشخیص بدم