2777
2789

بنظر شما احتمال داره واقعی باشه یا نه ؟ دلیل ؟؟

من زیاد داستان های واقعی راجب این موضوع شنیدم 

مثلاً یه پسر خارجی وقتی سه چهار ساله بوده همش می گفته من توسط یه مرا با تبر کشته شدم و بعدا که به محلی که پسر بچه می گفت رفتن و نبش قبر کردن متوجه شدن این جنازه واقعا جنازه بچه هست و روی سرش ام مشخص بود با چیزی محکم ضربه خورده 

یا مثلا یکی دیگه که یادمه دوباره درباره که پسر بچه خارجی بوت که می گفت من توی زندگی قبلی خودم معلم بودم و زن و بچه داشتم و اسماشون ام یادش بود 

و همیشه می گفت من توی راه مدرسه توسط گلوله کشته شدم !! و وقتی میرن به همون محل متوجه میشن توی همون محل با همون اسم و فامیلی که بچه می گفته زن و بچه هایی بودن که زنه ادعا می کرده همسرش معلم بوده  و در اثر تیر خوردن به سرش کشته شده توی راه مدرسه !

اینا برام جالب و عجیب بود و خیلی دوس داشتم می فهمیدم واقعا زندگی قبلی و بعدی وجود داره یا نه 

بخصوص بعد دیدن حرف استارتر تاپیک پربازدید 

واسه هرچیزی جلو جلو ذوق کردیم کنسل شد :)

عزیزم بالا بریم پایین بیایم به هر حال تناسخ توسط خود خداوند واضح توی قران کریم رد شده.

تمام

(......................این کاربری دیگر فعال نمی باشد،تاپیک آخرم...........................)السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)🧡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب نظر من نمی تونه همچین چیزی وجود داشته باشه 

ب این دلیل ک همه ما قرار هست در روز قیامت حسای رسی بشیم خوب اون روح ما هست ک حسای رسی میشه ن جسم ما اگر قرار بر این باشه ک هر روح در چند بدن ب دنیا بیاد خوب باید چطور حساب رسی بشه

اگه امضام رو خوندی  یه صلوات بفرست به عشقم  برسم شایدخدا شنید🤍🌱 به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود❤️🥺 روزیی که به تو برسم قطعا زمین و آسمان از خوشحالی من به وجد می آیند و آن روز انقلاب جدیدی برای عشق و دوست داشتن  خواهد بود 

من داشتم من قبلا که بچه بودم به مادرم می گفتم تو مادرم نیستی 

وگریه می کردم می گفتم مامانم می خوام 

چون شبا که می خوابیدم یه مادری می دیدم و یه داداش کوچیک داشتم حتی بوی نونی که مادرم می پخت یادمه 

من بچه بودم یه خاطره از یه شهر با یه خونه بزرگ نمای قهوه ای داشتم به وضوح اون خاطره وقتی بچه بودم یادم بود انگار خونه ی عموم بود تا اینکه یه بار به مامانم گقتم گفت توهم زدی کی خونه عموت فلان شهر بوده اصلا همچین چیزی نبود الان درست یادم نیست ولی خب هنوزم حس خوبی به یه خونه با اون سبک و اون شهر دارم 

یه دختر عمه هم دارم ۵ سالشه همیشه میگه من قبل اسمم این بود فلان جا زندگی میکردیم کلا خیلی با جزئیات حرف میزنه نمیدونم واقعا درسته یا نه ولی خودم اعتقاد دارم

اینجا نشُد شاید در...جهانی دیگر :)

عار وجود داره با هیپنوتیزم و اینجور چیزا یکی از آشناهای ما تونست زندگی قبلش و یاد بیاره ک یه مرتاض ه ...

چقدر عجیب و جالب واقعا

حیف که اطرافیان من اعتقاد ندارن😐💔

واسه هرچیزی جلو جلو ذوق کردیم کنسل شد :)

من به عالم ذر اعتقاد دارم 

همه چیزایی هم ک یهو یادمون میاد میگیم عه این لحظه رو انگار من یه جایی دیده بودم این برا عالم ذر هست ک الانمون رو اونجا مرور کرده بودیم برا همین آشنا میاد 

اینا تفسیرای منه نمیدونم دسته یا غلط😅

من بیشتر اتفاقات رو از قبل میدونم در حالیکه در دنیای واقعی اولین باره تجربش میکنم حالا نمیدونم از چیه..مثلا مسافرت به یکی از روستاهای شمال که من میدونستم الان گاو میاد جلو ماشین الان چپ میکنیم ولی نمیدونم چرا قدرت بیان اون لحظه نداشتم و چپ کردیم!

پس حتما دارم تاوان زندگی قبلیو الان پس میدم خیلی مزخرفه

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️

من همیشه حس میکنم ب این زندگی که الان دارم متعلق نیستم و یه زندگی دیگ یجای دیگ یا یه دنیای دیگ دارم 

حتی با چنتا اهنگ انگار یاد دوستام و خونواده ام تو زندگی دیگم میوفتم که اصلا نمیدونم کین چین

یا همش یه خاطره هایی میاد تو ذهنم که تا حالا انجامشون ندادم البته الان خیلی کمتر شده این حسم

گاهی فک میکنم دیوونم😐😐😐😐

با احترام به همه هیترام ولی میپیچونمشون لای پیپرام😎😉