چند وقت پیش با یه پسر مصری رفیق شده بودم که پسر خیلی خوبی بود (مثل بقیه کشورای عرب دنبال چند همسری و بدن دخترا و اینجور چیزا نیست) دانشجوی تجارته و ۱۹ سالشه . اغلب با هم درباره ی علایق و روزمره گی هامون حرف میزدیم و دوست های خیلی خوبی هم بودیم تا روزی که .................
تقریبا ۱ روز از پیام دادنمون گذشته بود چون هردومون امتحان داشتیم که شب بهش پیام دادم داری چیکار میکنی و روزت و امتحانت چطور بود و ...
که گفت حاش بده برا همین بیرونه با دوستاش تو کافه و داره سیگار میکشه😥همین که کلمه ی سیگارو دیدم دلم هری ریخت بعد همش نصیحتش کردم که نکش جوونی و فلان و اگه سیگار بکشی کسی زنت نمیشه و .. خداییش از نگرانی داشتم اینا رو میگفتم که اون یهو خندید و برگشت گفت چرا اکه سیگار بکشم کسی نباید زنم شه؟😂
منم گفتم خب سیگار بکشی کسی زنت نمیشه دیگه .که اون گفت زندگی واقعا سخته و برا همون سیگار کشیدن تو مصر عادیه و همه میکشن😐گفتم ترک کن از داداشات( دوتاداداش بزرگ داره) یا بقیه کمک بگیر . باز خندید و گفت داداشاش هر دو سیگاری ان و بیشتر از اون میکشن😐
خداییش نمیتونم درک کنم چرا اونجا همه باید سیگار بکشن؟؟؟؟؟؟؟
خدایا شکرت که ایرانی ام 😂 حداقل شوهر آیندم و بچه های آیندم قرار نیست از بیخ سیگاری بشن🤣