2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا 14  سالگی گوشی دادین دستش؟
جدیدا بعضی خانواده ها فکر میکنم خیلی مهربون و روشن فکرن که از سن کم گوشی بدن به بچه ها...اما دوستی خاله خرسه است
دعوا راه نندازین...که نتیجه عکس میده...
اگه براتون مقدوره با یه مشاور صحبت کنین

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
چرا 14  سالگی گوشی دادین دستش؟ جدیدا بعضی خانواده ها فکر میکنم خیلی مهربون و روشن فکرن که از سن ...

عزیزم ۱۴سالگی سن کمی نیست 

ترانه تنهایی هام تو…#شادمهر ♠️♥️♣️♦️               ‌                    

قشنگ بشین با مهربانی از بدی اینجور رابطه ها بهش بگو عزیزم،جوری ک قانع بشه اگه دعواش کنی یا مثلا گوشی ازش بگیری بیشتر باهات لج میکنه و بدتر میشه

یابن الحسن روحی فداک❤متی ترانا و نراک🥺خدایا از هر چ خطا رفت هزار استغفار🥹😔🤲

میدونه که میدونی؟

متاسفانه سن حساسی هستن.

منم پسرم ۱۳ سالشه.  خیلی سادس. 

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

خب طبیعیه مگ زمان قدیمه عقب مونده باشی بخای بترسی بچه باید معاشرت کنه اینجا دختر و پسر جدا میکنن ...

مطمئن باشین اون پسری که داره با این دختر صحبت میکنه به چشم یک رفیق نگاهش نمیکنه...

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃