2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرت میاد بشینه همه چیو به مامانش بگه؟!

بله اگر باهاش رابطه بگیره واگر چیزی گفت مامان دعواش نکنه سرزنش نکنه کنارش باشه چرانگن

من دخترخواهرخودم الان بیست وچهارهست دوران نوجوانی خواهرموگفتم گوشی نخر رفت خرید براش گفت همه دارن فکر میکرد کلاس هست براشون 

بعدش دخترخواهرم یکروز اومد گفت پسره گفته اگرباهام نباشی میام درخونه تون ابروتو میبرم زنگ میزنم خونه تون و....

زنگ زدم پسره راشستم وپهن کردم وتمام شد فکرکن اگربه من نمی گفت ممکن بود چی بشه 

بعدهم به خواهرم گفتم پسره که زنگ زده بودخونه شون خواخرمم گفته بود بیادم درخونه مون زنگ می زنم ۱۱۰ 

الانم با دوتاپسرهای خودم همینم مثلا کوچیکه بگه داداش فلان کرد بزذگه را دعوا نمی کنم سرزنش نمی کنم ازعواقبش میگن کم کم باعث شده حرف هاشو بهم بگه مثلا قبلا دعوامیکردن نمی گفت الان میگه ومن راهنماییش می کنم چیکار کنه و مثل کوه پشت دوتاپسرهامم 

بخواهم هم بگم کارت لشتباه بوده درحدیکی دوجمله وتمام  

نمی شینم مدام سرزنش و.....

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

من  نوجوون زمان مای اسپیس و یاهو وبعد ها فیسبوکم و... 

اولین گوشیم رو ۱۲ سالگی داشتم اون موقع هنوز خیلی ها گوشی نداشتن 

گوشی لمسی هنوز نبود 

اون زمان یادمه مامانم کابل های کامپیوتر رو میکند که من نتونم روشنش کنم 

رمزشو عوض کرده بودند 

من هم کابل گرفتم 

هم کل ویندوز رو عوض کردم بازم کار خودمو کردم 

الان جلوش رو بگیری با داد و بیداد در ادامه میخوای چیکار کنی؟ سال بعد چی؟ بره دبیرستان چی؟ 

باهاش دوست باش که اگه کار اشتباهی کرد بیاد بهت بگه و درست وغلط رو یادش بدی 

وگرنه زیرزیرکی کار خودش رو میکنه و فقط یادمیگیره چطور بهتر دروغ بگه و اگه کار اشتباهی کرد از ترس نمیگه و ممکن اشتباه اونقدر بزرگ بشه که جبران ناپذیر باشه 

اون زمان که انقدر امکانات نبود ما چه چیزها ندیدیم ....

چه برسه به الان که بچه ها باهوش تر هم هستن 

اسی این سن خیلی زوده 

هنوز پخته نشده دخترت 

خیلی اسیب پذیره

زود دل میبنده 

پسرا هم متاسفانه سالم نیستن 

هم روحش اسیب میبینه خدایی نکرده هم جسمش 

راهش هم دعوا و تهدید نیست 

فعلا به روش نیار و با یه مشاور خوب مشورت کن 

من نوجوون زمان مای اسپیس و یاهو وبعد ها فیسبوکم و... اولین گوشیم رو ۱۲ سالگی داشتم اون موقع هنوز خی ...

عزیزم اون زمان ، زمانه سالم تر بود 

مردم پاک تر بودن 

الان خیلیا نه خدا میشناسن نه وجدان 

این دختر الان تو سن حساسیه اگ ۱۸ سالش بود میگفتم اره باز یکم پخته تره 

ولی تو این سن دختر بی نهایت اسیب پذیر و احساسی و سادس زود دل میبنده و هزار تا مشکل دیگه 

هرچقدم بگی با مامانش دوست باشه و همه چیو بگه واقعیت اینه که اینکارو نمیکنه و همه چیو به مادرش نمیگه چون خودمونم تو این سن بودیم میدونم 

ایشون باید با مشاور مشورت کنه راهش نه ازاد گذاشتنه نه دعوا کردن  باید درست و ریشه ای حل شه که نه سیخ بسوزه نه کباب

من نوجوون زمان مای اسپیس و یاهو وبعد ها فیسبوکم و... اولین گوشیم رو ۱۲ سالگی داشتم اون موقع هنوز خی ...

آره واقعا همین طورم شود بخاطر نوع برخورد تندم باعث  دروغ های بزرگ تر شود و پنهان کاری بیشتر با من اما به خواهرش ک تقریبا هم سن خودش با اون راحته و هواسش هست 

چرا فکر میکنید خارج همه چی اصولیه، نه والا تو خارج هم ما دیدیم که دغدغه این موضوع رو دارن

من اصلا نگفتم خارج اصولیه اتفاقا ما میتونیم تو یه جهت دست برتر داشته باشیم که با مشکلات پیرامون این موضوع هست و اونا باهاش دست و پنجه نرم میکنن سر و کار نداریم 

ولی بپذیریم اونا تو این روابط از بچگی تو این داستانا بودن

و براشون عادیه اما برای ما نه

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، به از آنکه کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷