2777
2789

من دوست پسر نداشتم اما خدا منو ببخشه یه بار ۱۶ سالم بود تو این چتای ک هویت مشخص نبود با یه پسر حرف زده بودم در حد  اینکه رشتم چیه و کدوم شهرمو اینا تازه جالب اینجاست که خودم گوشی نداشتم گوشی مامانم بود😐😂

مامانم خوند 😭گفت ازت توقع نداشتمو اینا یعنی آااااب شدم قشنگ بعد اون دیگه سمت این کارا نرفتم

💕🧚‍♀️                                               

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب طبیعیه مگ زمان قدیمه عقب مونده باشی بخای بترسی بچه باید معاشرت کنه اینجا دختر و پسر جدا میکنن ...

چهارده هنوز حیلی زوده!! 

گنذ میخوره ب اینده ی اون بچه

ب اسم روشن فکری چه چیزا ک نمیگین 

کاربری دست دوتا دوست مشترکه😇
چرا 14  سالگی گوشی دادین دستش؟ جدیدا بعضی خانواده ها فکر میکنم خیلی مهربون و روشن فکرن که از سن ...

کاری به سن نداره عزیزم 

من داداشم هفت سالشه گوشی داره زیر نظر خودمونه ایشونم باید بیشتر حواسش باشه

عزیزم ۱۴سالگی سن کمی نیست 

برای اینکه یک بچه گوشی مستقل داشته باشه سن کمیه...این فضای مجازی پر از خره...باید زمانی تنهایی بفرستین بچه رو اینجا که اگاهی داشته باشه...14 سالگی برای گوشی مستقل داشتن واقعا سن کمیه!! و برای بچه خطر افرینه...چون اونقدر اگاه نیست..و براش اسیب روحی در پیش داره...

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃

باهاش خیلی بالحن اروم صحبت کن ببین جریان چیه راهنمایش کن 

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

از شما پنهانی این کارو میکرد یا نه؟ به نظرش یه کار عادی بود؟

الان راستش نمی‌دونم چجوریه. ما اولین بار که با اینترنت آشنا شدیم چت روم های یاهو بود و خیلی به نظرمون هیجان انگیز اومد که میشه با هرکسی حرف بزنی!

کسی هم به عنوان کار زشت برامون ازش حرف نزد. چند باری با شوق رفتم، بعد دیدم یه عده اون تو بی تربیتن! و همه دنبال دوست دختر یا پسر هستن دیگه نرفتم.

کاری به سن نداره عزیزم  من داداشم هفت سالشه گوشی داره زیر نظر خودمونه ایشونم باید بیشتر حواسش ...

زیر نظر خودتون...یعنی اون گوشی مستقلش نیست
یک بچه تا حداقل 16 17 سالگی نباید تو فضای مجازی حضور تنها داشته باشه...مستقل بشه از لحاظ گوشی...

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
خب طبیعیه مگ زمان قدیمه عقب مونده باشی بخای بترسی بچه باید معاشرت کنه اینجا دختر و پسر جدا میکنن ...

آخه فکر نمی کنم فقط دوستی باشه اونی که ما داریم می بینم اینه که به خاطر همین ارتباط های دخترا پسرا با هم دیگه زیر بار ازدواج نمی رن و کم کم به هرزگی کشیده میشن. ولی به قول شما باید یه جوری مدیریت بشن که خودشون قبول کنند نه این که زوری باشه و بخوان جای دیگه یواشکی کار رو انجام بدن.

چرا 14  سالگی گوشی دادین دستش؟ جدیدا بعضی خانواده ها فکر میکنم خیلی مهربون و روشن فکرن که از سن ...

عزیزم گوشی جدا نداره گوشی مشترک بوده اما چون بلاک میکرده من متوجه نمی شودم تا از رفتارهای مشکوکش شک کردم ک دیدم حدسم درست بوده