2777
2789
عنوان

باهوشی دخترم نمیدونم به کی رفته😇😅😍

| مشاهده متن کامل بحث + 3945 بازدید | 173 پست
عزیزم چندبار تو همین تاپیک توضیح دادم  منِ مادر باید اول از همه متوجه تمرکز نداشتن بچه خودم بش ...

دخترت هیچ استرسی نداره؟

منم خیلی حافظه خوبی داشتم و باهوش بودم طوری که اکثر چیزارو تو کلاس یاد میگرفتم و موقع امتحانات لای کتابو باز میکردم و فکر میکردم همه اینجورین اما بابت استرسی که به خاطر بعضی مسائل تو زندگی داشتم دچار عدم تمرکز شدم وبرای اینکه اشتباهی نداشته باشم مثل دخترتون لوازممو تند تند چک میکردم تا حدودا ۱۷ سالگیم که اتفاقی افتاد و باعث شد استرسم چندبرابر بشه و به مرور زمان با اینکه مشکلم بعد ۴، ۵ سال حل شد اما واقعا دیگه تمرکز ندارم گاهی که حال روحیم خوبه به باهوشی سابق میشم اما همیشه اینطور نیست 

انشاءالله به همه خواسته هاتون برسید 
شوهر من کلا مرد رمانتیکی هست البته بد اخلاقیایی هم داره ولی خب من قلقش دستم اومده بعضی مردا واقعا مح ...

فدای سرت عزیزم اصرار نمیکنم ببخشید اگه درخواست کردم

مردا عاشق زن های قوی مستقل و باهوشن

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینکه طرف مقابل فرهنگ جدایی رو داشته باشه خیلی تاثیر داره شوهر من مطمینم فرهنگ جدایی و خوب جدا شدند ...

ما توافقی جدا شدیم و هیچ کدوم همو اذیت نکردیم 

متاسفانه بحث بچه و وابستگی تو مقوله جدایی خیلی مهمه اگر میدونی اذیتت میکنه و به بچت خیلی وابسته هستی یجور نادیده بگیرش و زندگیتو بکن تا به موقعش 

دخترت هیچ استرسی نداره؟ منم خیلی حافظه خوبی داشتم و باهوش بودم طوری که اکثر چیزارو تو کلاس یاد میگر ...

مسایل پدر و مادرتون و جو خونتون باعث میشد عدم تمرکز بگیری؟

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

اون بیسواد نیست ، اختلال تمرکز ربطی به هوش نداره ، هم میتونه باهوش باشه هم اختلال تمرکز داشته باشه ، روی هوش اجتماعی دخترتون کار کنید .

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

دخترت هیچ استرسی نداره؟ منم خیلی حافظه خوبی داشتم و باهوش بودم طوری که اکثر چیزارو تو کلاس یاد میگر ...

فقط یکم اعتماد به نفسش کمه که اونم دارم روش کار میکنم ولی خب یه مشاور کاربلد بهتر میتونه احتمالا تو همین هفته یه مشاور خوبم پیدا کنم تحت نظر بذارمش 

ما توافقی جدا شدیم و هیچ کدوم همو اذیت نکردیم  متاسفانه بحث بچه و وابستگی تو مقوله جدایی خیلی ...

دقیقا اینجوره جدایی راحت باشه خیلی خوبه 

من که همش دعا میکنم خدایا اگه در تقدیرم جدایی هست ،برای من و دخترم آسان کن 

اما اگه نه با تدبیر خودت حل کن

آره چون مشکلات بزرگترهارو کامل درک میکردم حتی اگه ازم مخفی میکردن 

دختر منم گاهی حس میکنم مشکلات ما تو مدرسه و زن گی روزمره اش تاثیر میزاره 

فدای سرت عزیزم اصرار نمیکنم ببخشید اگه درخواست کردم مردا عاشق زن های قوی مستقل و باهوشن

نه گلم خواهش میکنم چون تاپیک زیاد دارم و جزئیات تعریف کردم نمیخوام شناسایی بشم 

دقیقا مردا از زنای وابسته و ضعیف خوششون نمیاد 

ما خیلی تا پای جدایی رفتیم چه قبل عقد چه بعدش ولی بخاطر اینکه ظاهرا خودمو قوی نشون میدادم خودش برمی‌گشت و نمیتونست ازم بگذره هرچند از درون داغون بودم

روزای خیلی بدی رو گذروندم هنوزم بهرحال یه تنشهایی داریم ولی من خوب شناختمش میدونم چطور باهاش رفتار کنم

نه گلم خواهش میکنم چون تاپیک زیاد دارم و جزئیات تعریف کردم نمیخوام شناسایی بشم  دقیقا مردا از ...

خوشبخت شب عزیرم

ایشالله در این زندگیت طعم خوشبختی واقعی رو بوسی و روی یک بالش پیر شید 

ببخشید دلیل جدایتون چی بود؟

خوشبخت شب عزیرم ایشالله در این زندگیت طعم خوشبختی واقعی رو بوسی و روی یک بالش پیر شید  ببخشید ...

مرسی قربونت برم از دعای خیرت همچنین واسه خودت

به هیچ عنوان تفاهم نداشتیم و اینکه من ایشون رو اصلا دوست نداشتم و خیلی عذاب می‌کشیدم یه روز تصمیم گرفتم یه تکونی به خودم بدم و خودمو قوی کنم دیگه جدا شدم و رها شدم 

باورتون نمیشه هرکز منو ملینا میگه حتی رنگ پوستت تغییر کرده اینقدر که من تو اون زندگی ناامید و پژمرده شده بودم

مرسی قربونت برم از دعای خیرت همچنین واسه خودت به هیچ عنوان تفاهم نداشتیم و اینکه من ایشون رو اصلا د ...

خداروشکر که رها شدی