2777
2789
عنوان

باهوشی دخترم نمیدونم به کی رفته😇😅😍

| مشاهده متن کامل بحث + 3945 بازدید | 173 پست
آره گلم توهمین تاپیک هم گفتم دخترم از شوهر سابقم هست الانم ازدواج کردم

دخترتون با شما زندگی مکنه ؟همسرتونم بچه داره؟

ببخشید میپرسما

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه هوش رو از مادر به ارث می‌بره 

ماشاالله

خداحفظش کنه 🧿❤️

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه
خب دیگع من اون روز دخترم تو ریاضی عالی ۲۰گرفتهدبدون غلط خیلی باهاش کار کردم  بعد اومده خونه م ...

مادرم همیشه بهمون میگفت همه بلدن کارهای که شما میکنین رو انجام بدن ولی شما باید همیشه بهتر باشین 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

مادرم همیشه بهمون میگفت همه بلدن کارهای که شما میکنین رو انجام بدن ولی شما باید همیشه بهتر باشین&nbs ...

بازم از سیاست ها و رفتارهای مادرت میشه بگی 

می‌خوام الگو قرارش بدم

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

بچه جاری منم اینجوریه الان ۵سالشه ولی زسه سالونیمگی همه مخاطبین گوشی مامان باباشویادگرفت ومیگفتی شماره فلانی روپیداکن پیدامیکرد،از۴ سالگی همه تابلوهای مغازه هارومیخوندوالان که ۵ سالشه راحت میتونه هرچیزیوبخونه فقط یه باربراش بخونی اصلایادش نمیره،حتی بلده بنویسه باوجوداینکه مامانش فقط تاکلاس پنجم خونده وباهاش تداوم راهنمایی اصلانابغه س این بچه.

استارتربچتوپیش چه مشاوری بردی به جاریم بگم ببره بچشو

.کاربری خودم وزنداداشمه🥰

نه نمره ندارن من سه تا دبستانی دارم تعجب می‌کنم شما میگی نمره دارن

منظورش بی غلط بودن یا یک غلطی بودنشونه 

بچه جاری منم اینجوریه الان ۵سالشه ولی زسه سالونیمگی همه مخاطبین گوشی مامان باباشویادگرفت ومیگفتی شما ...

برادرشوهرت چی؟تحصیلاتش؟هوش پدرو مادر کدوم بیشتر؟

آیا کلاس خاصی میرن

به مشاور می گین بی سواد؟ اتفاقا درست گفتن بچه هایی که خیلی باهوشن اکثرا  چون تمام توجه و تمرکر ...

عزیزم چندبار تو همین تاپیک توضیح دادم 

منِ مادر باید اول از همه متوجه تمرکز نداشتن بچه خودم بشم 

باور نمی‌کنید برعکس دخترم دوتا جامدادی پر از پاک کن و تراش و ماژیک و شابلون و مداد رنگی و چیزای دیگه داره از کلاس اول تاحالا حتی یه مداد هم گم نکرده خودش میگه هربار که میخوام وسیله هامو تو کلاس جمع کنم هربار مدارنگیامو که ۲۴ تا هستن رو میشمرم 

بعدم که اینقدر که به همه چیز دقت داره من متوجه میشم که اون مشاور شاید بیسواد نباشه ولی قطعا قصد داره جیب والدین رو خالی کنه به نفع خودش 

بچه ی من وقتی یک نفر رو حتی تو خیابون از کنارش رد بشه بهش بگی چه کفش و لباسی پوشیده بود همه رو بدون یه و جا انداختن بهت میگه 

من با یه مشاور دیگه هم صحبت کردم گفت اولین نشانه جا انداختن زیاد کلمات توی دیکته هست که اونم نداره 

بهرحال من بچه خودمو بهتر ميشناسم و بهتر میدونم کجارو مشکل داره 

بازم از سیاست ها و رفتارهای مادرت میشه بگی  می‌خوام الگو قرارش بدم

والا مادرم همیشه به ما خیلی سخت میگرفت 

ولی کار اشتباهی میکردم دوتا دونه اشک تمساح میریخت🤦‍♀️😂 ما دیگه از عذاب وجدان میمردیم 

همش میگه بخاطر خودتونه 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

دخترتون با شما زندگی مکنه ؟همسرتونم بچه داره؟ ببخشید میپرسما

هنوز زیر یک سقف نرفتیم تا دو سه ماه دیگه 

دخترمم اکثرا پیش باباشه آخه خیلی بهش وابستس در آینده یعنی یکسال دیگه میخواد ببرتش کانادا 

با این آقایی که ازدواج کردم مجرد بوده یعنی قبلا تو عقد جدا شده بود 

نه گلم خواهش میکنم سوال داری  بپرس من مشکلی ندارم

نه نمره ندارن من سه تا دبستانی دارم تعجب می‌کنم شما میگی نمره دارن

نه مثلا ازشون حفظیات رو میپرسن میگه مامان ۲۰ گرفتم یا دیکته تو دفترشون بهشون نمره میدن