2777
2789
عنوان

باهوشی دخترم نمیدونم به کی رفته😇😅😍

| مشاهده متن کامل بحث + 3945 بازدید | 173 پست
هنوز زیر یک سقف نرفتیم تا دو سه ماه دیگه  دخترمم اکثرا پیش باباشه آخه خیلی بهش وابستس در آینده ...

از اینکه میخواد ببره کانادا ناراحت نیستی؟

منم قصد جدایی دارم نه جرات رفتنو دارم نه دل ماندن سپردم به خدا هرچی اون بخواد

میترسم از دخترم جدا شم 

خونواده شوهرت خیلی خوبن یا وجود بچه قبول کردن شوهر الانت درکت می‌کنه ؟رتبطه آت با دخترتو؟

شوهر سابقه چی میزاره با دخترت با شوهر الانت بری بیرون یا ببری خونه اونا؟

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

والا مادرم همیشه به ما خیلی سخت میگرفت  ولی کار اشتباهی میکردم دوتا دونه اشک تمساح میریخت🤦‍♀️ ...

آهان 

سیاست هاش در زندگی زناشویی چطوره

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازهمشون  همینکه شوهرجدیدوعاشق خودت کردی یعنی باهوشی  وتحصیلاتت

خودتون هم مشخصه خیلی دقتتون بالاست 

ولی تنها چیزی که باعث شده شوهرم دوسم داشته باشه اینکه خود واقعیمم البته به گفته خودش

البته خدا کنه همیشه همینجور بمونه   

خودتون هم مشخصه خیلی دقتتون بالاست  ولی تنها چیزی که باعث شده شوهرم دوسم داشته باشه اینکه خود ...

معلومه دلبری می‌کنی

به دلم موند شوهرم یکبار اینجوری بهم ابراز علاقه کنه منم رفتم تاپیکاتو دیدم یک صفحه اخرو

میشه اگه مقدروه برات کنجکاو شدم عکس دوتاتونو ببینم به نظر خیلی جذاب میایید که اینجور عاشقت شده

برادرشوهرت چی؟تحصیلاتش؟هوش پدرو مادر کدوم بیشتر؟ آیا کلاس خاصی میرن

هردوشون زیرسیکل هستن،برادرشوهرم،تااول راهنمایی درس خونده جاریمم،تاکلاس پنجم ابتدایی،اصلاهمه حیرون موندن این بچه چطورخودش یادگرفته این چیزارو،چون اصصصلاپدرومادرشم باهاش هیچوقت کارکردن خودش یادگرفت،تشنه یادگیریه،به هرکی میرسه همش سوال میپرسه میگه اونی که الان گفتی چیه برام توضیح بده میخوام یادبگیرم،همش میگه بهم یادبدین،خیلی به پدرومادرش گفتم بچه روببریدیه ضریب هوشی ازش بگیرن حیفه اصلاگوش نمیدن ینی اگراین بچه بهش اهمیت داده بشه میتونه درآینده کولاک کنه ودانشمندی چیزی بشه.بشدددت علاقه داره به یادگیری

.کاربری خودم وزنداداشمه🥰

هردوشون زیرسیکل هستن،برادرشوهرم،تااول راهنمایی درس خونده جاریمم،تاکلاس پنجم ابتدایی،اصلاهمه حیرون مو ...

ماشاالله بهش

کاش بها داده بشه بهش

همینطور عزیزان شمارو    

🫂💖🙏🏻😘

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه
از اینکه میخواد ببره کانادا ناراحت نیستی؟ منم قصد جدایی دارم نه جرات رفتنو دارم نه دل ماندن سپردم ب ...

خب سخت که هست بخواد بره ولی وقتی منطقی بهش فکر میکنم بیشتر به نفع خودش هست

شوهر سابقم آدم بدی نبود ولی به هیچ عنوان باهم تفاهم نداشتیم الانم هیچ اذیتی نمیکنه که بچه پیش من باشه یا اون..خانواده شوهرمم کلا مخالف ازدواجمون بودن و هستن ولی خب شوهرم تصمیمشو گرفته بود 

ولی خب من از همه نظر ازش بالاترم و این باعث شد که خانوادش یکم کوتاه بیان اونا بیشتر سنتی فکر میکردن وگرنه من بخدا نه اینکه تعریف از خودم باشه از نظر خانواده و جایگاه اجتماعی و تحصیلات و وضع مالی خیلی بالاتر هستم از کل خانوادش 

عزیزم اگر قصد جدایی داری باید خیلی قوی باشی هم از نظر روحیه هم اینکه بتونی از پس خودت بربیای هم از نظرمالی هم تو اجتماع زن گریز ما

من اول از همه تحصیلاتمو ادامه ادامه دادم هم زبان تدریس میکنم البته خانوادم هم خیلی حمایتم کردن 

خب سخت که هست بخواد بره ولی وقتی منطقی بهش فکر میکنم بیشتر به نفع خودش هست شوهر سابقم آدم بدی نبود ...

اینکه طرف مقابل فرهنگ جدایی رو داشته باشه خیلی تاثیر داره

شوهر من مطمینم فرهنگ جدایی و خوب جدا شدند نخواهد داشت هم تو خود پروسه جدایی هم بعدش بخاطر همین جرات رفتن ندارم چون می‌دونم این وسط دخترم وابسته کنه و بی من نمیتونه اونم که مدام با دخترم منو خواهد چزوند 

بخوامم بعد طلاق با کسی وارد رابطه شم اذیت خواهد کرد از اونور دختر بچه هست و نمیشه به هر کسی اعتماد کرد

معلومه دلبری می‌کنی به دلم موند شوهرم یکبار اینجوری بهم ابراز علاقه کنه منم رفتم تاپیکاتو دیدم یک ص ...

شوهر من کلا مرد رمانتیکی هست البته بد اخلاقیایی هم داره ولی خب من قلقش دستم اومده بعضی مردا واقعا محبت کلامی ندارن

شرمنده عزیزم نمیتونم عکس بدم 

درسته زیبایی مهمه ولی قطعا خیلیا زیبا هستن ولی رابطه عاطفه خوبی ندارن شوهر من همیشه میگه از اینکه زن قوی و مستقلی هستی و خیلی به خودت اهمیت میدی عاشقت شدم وگرنه برعکس من اصلا دلبری بلد نیستم