2777
2789
عنوان

باهوشی دخترم نمیدونم به کی رفته😇😅😍

| مشاهده متن کامل بحث + 3945 بازدید | 173 پست
ببر یه تست بگیرن متوجه میشید

اره عزیزم تحت نظر مشاوره از پیش دبستانی متوجه شدم تمرکز نداره 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از خواهرت بیشتر بگو  دختر منم ۸سالشه گاهی منو نصیحت می‌کنه اونم تو امور زندگی و رفتار با شوعر

هر سوالی داری بپرس 

دقیقا به مامانم میگه لازم نیست با فلانی زیاد گرم بگیری 

وقتی میره توی چشم هم سن و سالاش کاملا مشخصه فرق داره 

باورت میگه از بچگیم یک نوزده نگرفتم اونم بجز ورزش کلاس هفتم از بس از مامانم می ترسیدم

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

منم باورم نمیشد چرا همون هاش  مثل اب خوردن حل میکنه ولی با روش خودش جواب درست در میاد  وا ...

عجب

ضرب و تقسیم چطور قبل از مدرسه یاد میگیرید

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

ازون حرفا بودا. هرچقدر هم نابغه باسه ریاضی نیاز به آموزش داره نمیشه خودسر معادله های جبری رو یاد گرف ...

حیف که نمیشه و گرنه خاهرم میارم شما سوال بده اون حل میکنه میگم خودمم باور نمیشد بهت حق میدم 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

هر سوالی داری بپرس  دقیقا به مامانم میگه لازم نیست با فلانی زیاد گرم بگیری  وقتی میره تو ...

دختر منم توی یک دوره ای با باش زیاد بحث میکردم تا باباش در خونه رو میزد می‌گفت ،خیچی نگو ها هر چی گفت هیچی نگو ولش کن بزار بره 

یا عکس سفر رو نگاه می‌کنه میگه روزهای خوبمون رفت عیییی 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

عجب ضرب و تقسیم چطور قبل از مدرسه یاد میگیرید

با زور مادرم 

خدا حفظش کنه  فقد این هوش و ذکاوت بالاش نباید باعث بشه که شما سطح توقعتون رو خیلی ببرین بالا&n ...

نه برعکس وقتی معلمش ازشون حفظیات رو سوال میکنه اگر تو یکیش شک داشته باشه میگه مامان اشکال نداره اگر ۲۰ نگیرم؟من همیشه میگم نه اصلا همیشه دقت کن ولی نیاز نیست همیشه ۲۰ بگیری مهم اینه که دقت کنی اگر بلد نباشی اصلا مهم نیست دوباره یاد میگیری 

همشون باهوشن اون روز معلم پسرم میگفت کلاس ما از نظر درسی توی سطح بالایی هست همشون باهوشن  

آره بچه های الان خیلی رده هوشیشون و گیرایشون بالاست خودشونو علاقه به یادگیری دارن ،زماندما حرف درس و مدرسه می‌شد حالمون بد میشد اینا برای مدرسه رفتن لحظه شماری میکنن

با زور مادرم 

مادرتون شاغله ؟میزان تحصیلاتش چقدر