2777
2789
عنوان

باهوشی دخترم نمیدونم به کی رفته😇😅😍

| مشاهده متن کامل بحث + 3945 بازدید | 173 پست
عزیزم گفتم که با یه مشاور دیگه صحبت کردم زیاد ازش سوال پرسید و گفت یک درصد هم نداره  بهرحال بچ ...

خدا رو شکر که سالمه

خیلی هم همه جا نگین

حالا همه میشن اخر علم و معرفت

مراقب باشین کودکی و لطافتش پایمال نشه

در کنار بها دادن به هوشش از کودکیش هم محافظت بشه

مهربان هستم و دارای مهربانویی که تاج سرم هست - به نام خدا -بسم الله الرحمن الرحیم  - بالای ۵۰ سال - تهران - خالق زن و مرد فرموده لباس یکدیگرند یعنی جنس مخالف نیستند بلکه مکمل یکدیگرند - خوب است بجای جنس مخالف بگوییم جنس مکمل - بنده اینجا هستم تا بخش مکمل خلقت اقایان را بهتر بشناسم و به تبعش جنس خودم را - و با شناخت و احترام به جنس مکمل ، بتوانم به خودم احترام بگذارم - اگر نظری میدهم صرفا سلیقه شخصی است و قصد تایید یا توهین ندارم - صادقانه پذیرای هر گونه نظر و نقد و سئوال و ابهام همه عزیزان از هر دو جنس مکمل میباشم - بر من منت گذارده ، با نظراتتان ، فردایم را متفاوت از امروزم کنید - پیشاپیش از افراد عصبانی عذر خواهی میکنم که با نوشتارم یا شوخی  ،  ناخواسته باعث ناراحتیشون شدم ، فقط کافیه بفرمایید تا از تاپیکتون برم بیرون  -  با تشکر
خیلی بده که اینجوری به چه قیمتی اخه

حالا که من دانشجو معلمی شدم 

داداشمم دانشجو پزشکی دست از سرمون برداشته باورت میشه 🤦‍♀️

به قیمت اینکه جلو بقیه بز بده 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید استاتر شما دوبار ازدواج کردی؟

تو تاپیک قابلیت گفتی تو عقدی؟

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

پز

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

حالا که من دانشجو معلمی شدم  داداشمم دانشجو پزشکی دست از سرمون برداشته باورت میشه 🤦‍♀️ به قی ...

حداقلش به جاهای خوبی رسیدید

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

مادرتون شاغله ؟میزان تحصیلاتش چقدر 

بله استاد دانشگاه هست 

حالا که من دانشجو معلمی شدم  داداشمم دانشجو پزشکی دست از سرمون برداشته باورت میشه 🤦‍♀️ به قی ...

هیعی چی بگم 

خب موفقیت بچه هارو دیدن خیلی خوبه ولی نه اینکه بچگیشونو به باد فنا بدی 

بهرحال هرکس روش خودشو داره  موفق باشید 

خب موفقیت بچه هارو دیدن خیلی خوبه ولی نه اینکه بچگیشونو به باد فنا بدی  بهرحال هرکس روش خودشو ...

ممنون همچنین ❤

بله استاد دانشگاه هست  

خب دیگع

من اون روز دخترم تو ریاضی عالی ۲۰گرفتهدبدون غلط خیلی باهاش کار کردم 

بعد اومده خونه میگه بدون غلطم میگم معلوم نیست اینهمه پول و هزینه میکنیم مدرسه هیچی یاد نمیدن که من یادت دادم.میگه آره کتک هابی که زدی هیچ وقت فراموش نمیکنم اونم باقیافهدو بغض 

متمم چند بار داد زدم حواسشو جمع نمی‌کرد و دوبار با خط مش زدم تو بازوش

اینم جایتشکر و قدردانیش بود