2777
2789

الان رهی عاشق زری یعنی خالش شده؟

💚🍀...گاهى وقتها معجزه همون آدمهاى خوش قلبى هستن كه اتفاقى سر راهتون قرار ميگيرن💚  ️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه..پدربزرگش گفت شدنی نیست....اونم گفت من عاشق شاپرک دختر عمومم

یعنی خودش نمیدونست که نمیشه خیلی جالب بود دوتا هاله هاش عاشقش هستند و خودش عاشق خاله بزرگه که دبا پدر بزرگش مطرح کرد 

💚🍀...گاهى وقتها معجزه همون آدمهاى خوش قلبى هستن كه اتفاقى سر راهتون قرار ميگيرن💚  ️
فکر کنم هر دو به هم علاقه دارند

آره هر دو عاشق هم هستند الکی رهی گفت عاشق دختر عموشه 

یعنی خودش نمیدونست که نمیشه خیلی جالب بود دوتا هاله هاش عاشقش هستند و خودش عاشق خاله بزرگه که دبا پد ...

نمیدونست چون هنوز ثابت نشده که واقعا پسر زهره باشه.‌.اما خب پدربزرگش زیر بار نرفت

شکر خدا که در پناه حسینم که عالم از این خوبتر پناهی ندارد❤️❤️❤️❤️❤️❤️
نمیدونست چون هنوز ثابت نشده که واقعا پسر زهره باشه.‌.اما خب پدربزرگش زیر بار نرفت

پس چطوری به عنوان نوه قبولش کردن ‌؟چقدر گنگ و مجهوله

پس چطوری به عنوان نوه قبولش کردن ‌؟چقدر گنگ و مجهوله

اره...اشکال زیاد داره...خصوصا از لحاظ شرعی

شکر خدا که در پناه حسینم که عالم از این خوبتر پناهی ندارد❤️❤️❤️❤️❤️❤️
بنظر منم خیلی عجیب و مسخره بود این تیکه اش 

نگاه هاشون  به هم اینکه تا رهی رو میبینه حجاب میگیره ،خیلی مسخره است