2777
2789
نمیدونم... نه روز حرص خوردم و شبا اشک ریختم 😔 حالا باید برم پیشش انگار هیچ اتفاقی نیفتاده

بغیراز این مگه بنظر خودت راهی هست دوباره قهر ادامه پیدا کنه آخرش چی میخاد بشه بببین تو این چند روز تو چقد حرص خوردی شوهرت فقط خر ید کرده و بیشتر حرصت داده این وسط تو بچه داری ضرر میکنی عزیزم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم... نه روز حرص خوردم و شبا اشک ریختم 😔 حالا باید برم پیشش انگار هیچ اتفاقی نیفتاده

اشك ريختي كه يادت بمونه توهين به خانواده ممنوعه به خودش بگو😉😉

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
از دست تو..همین الان اومدم تو تایپیکت بگم بیخیال بابا منم قهر بودم همیجوری اومد آشتی کرد انگار هیچی ...

مال ما فرق داره ..

من تو اتاق پسرم بودم پیام داد ک فک کردم پشیمونی ک اومدم سراغت ولی انگار نیستی..پس بچرخ تا بچرخیم😔 کلی حرف بار هم کردیم تو پیام