2777
2789
عزيزم تحت هر شرايطي نبايد توهين به خانوادش كني به نظرم حق داشته  منم جا شوهرت بودم كار اونو مي ...

بله دیگ هیچوق توهین نمیکنم ب خونوادش ولی اونم توهین کرد بهم 😔 پس من حق ندارم هیچی بگم ینی؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله دیگ هیچوق توهین نمیکنم ب خونوادش ولی اونم توهین کرد بهم 😔 پس من حق ندارم هیچی بگم ینی؟؟

توهم به خودش توهين ميكردي خدايي يه سوال بپرسم راستشو ميگي 

تو اگه توهين به خانوادت ميكرد بيشتر اذيت ميشدي يا به خودت 

اخه بار اولتم نبوده خواسته ياد بگيري 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
توهم به خودش توهين ميكردي خدايي يه سوال بپرسم راستشو ميگي  تو اگه توهين به خانوادت ميكرد بيشتر ...

بله حق با شماعه..منم قبول کردم حرفم زشت بوده و معذرت خاستم..ولی اون اصن انگار هیچی نگفته خیلی طلبکارانه اومده اشتی

بله حق با شماعه..منم قبول کرد محروم زشت بوده و معذرت خاستم..ولی اون اصن انگار هیچی نگفته خیلی طلبکار ...

ببين مردا همينن 

همين كه با وجود اون حجم توهينا اومده خودش خوبه توهم يكم ناز كن ولي كش نده 

و هرگز توهين نكن

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
یه جوری رفتار میکنه انکار اصن اتفاقی نیفتاده😔 حرفاش یادم نمیره ..گف تو لیاقت نداری 😔 همیشه میگ تو ...

اسی جون من از تو بزرگترم. وقتی فحش میده تو ساکت باش تا خجالت بکشه. 

الکیم ک شده بگو احترامتو دارم توهم احترام خودتو نگه دار

بگو مامان من مامان توعه، خواهرمم خواهرت. حالا میخوای فحش بده میخوای نده. 

در مورد پولم بگو اگه ناراحتی ی کار پیدا کن بچرو بگیر برم سرکار

الکی خودتو مظلوم بگیر

نمیدونم... نه روز حرص خوردم و شبا اشک ریختم 😔 حالا باید برم پیشش انگار هیچ اتفاقی نیفتاده

زندگی همینه عزیزم، کسی مه قصد جدایی نداره باید ی جایی کوتاه بیاد دیگه  

چقدر زود دیر شد، حیف💔