2777
2789
منم افسردگی دارم وعصبیم امروز 5دقیفه خوابیدم یا احساس کردم یکی اذیتم میکنه شکمم فشار میده میخندیدم ی ...

ببین من این شکم یه روز خواب بودم خواب دیدم به یکی پیام میدم نمیدونم چه پیامی نمیدونی اصلا به چه شماره ای بیدارشدم خودم میدونستم همچین کاری نکردم ولی انقد برای خودم بزرگش کرده بودم یکماه شوهرم میترسیدخونه تنهام بزاره انقدگریه میکردم میترسید بلایی سره خودم بیارم

متاهل متعهد🥰p❤️  من خوشبخت ترین ادم دنیا                       ماشاالله لا حول ولاقوه الا بلاه والعلی و العظیم                             یا الله       اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم           لطفا اقایون نیان تاپیک من
عزیزم میدونی که این داروها رو یک دفعه نمییشه قطع کنی.باید تدریجی کنار بگذاری

میدونم ولی دکترم هردفعه دوزشونو زیادمیکنه خسته شدم بخاطراین میگم دیگه نخورم

متاهل متعهد🥰p❤️  من خوشبخت ترین ادم دنیا                       ماشاالله لا حول ولاقوه الا بلاه والعلی و العظیم                             یا الله       اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم           لطفا اقایون نیان تاپیک من

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسکیزوفرنی داری انگار درسته؟🥲

نه وسواس فکری شدید

فکری عملی چک کردن نجاست مقدسات مخصوصا احساس گناه کاربودن 

توروخداازهمین الان جلوشوبگیر من تجربه داشتم الان حالم خیلی بدتره

من چندسال پیش اختلال هراس داشتم، یعنی همش فکرمیکردم میخام بمیرم که همین باعث افسردگی شد ولی به لطف خدا معجزه شدوخوب شدم

ولی الان یه وسواس کوچیک دارم که یه نمونش اینه که میخام یه خطی بکشم اون خط بایدمیزان دربیادوگرنه فکرم اذیت میشه

نمیدونم من میرم ولی الان موندم برم این ماه یا قطع کنم اگه برموخوب نشمو عادت کنم به داروچی؟

اصلا به این چیزا فکر نکن.

من الان فشار خون دارم باید تا آخر عمر دارو‌مصرف کنم.

مشکلی هم ندارم حتی یه دقیقه هم طول نمیکشه دارو خوردن.

فقط به این فکر کن که حالت بهتر شه.

البته گفتم بهت درکنار دارو درمانی حتما پیش روان شناس هم برو‌که اختلال هاتو درمان کنی چون فقط با دارو نمیشه

منم دقیقا مشکل بیرون رفتن دارم . از آدما چه حسی پیگیری مهمونی و عروسی میری؟

ببین من میرم عروسی برای مثال مثلا یه مردی رو ببینم دیگه به هیچ وجه نگاش نمیکنم حالاهرمردی بعد بیام خونه مثلاهمش فک میکنم نکنه بااون مرد حرف زدم نکنه دوسش دارم نکنه مثلا میارمش خونمون😂😂😂😂😂بعدحالاهیچکدوم ازاین حسارم ندارما فقط ذهنم زیاد گوجانه میگه

🥺🥺💔💔خیلی درکت میکنم 8ماهه نتونستم توصورت جاریم نگا کنم حرف بزنم استرس زیاد دارم هرجا برم ازاسنرس ...

من با فامیلامون حرف میزنم احساس میکنم بخاطر یه اقایی اینکارومیکنم درصورتیکه اینجورنیست🫥