2777
2789
عنوان

کاش میتونستم یع بار برای همیشه رک به مادرشوهرم بگم که دخالت نکن☺😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2252 بازدید | 145 پست
قلبم شکسته 💔دیدی چ حس بدیه؟😖

عزیزم آره کاملا درک میکنم 

جلوی کارای زشتش کاملا مقتدرانه وایستا تا دیر نشده

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما دیگه بیش از حد بزرگش کردیبچه ها تو این سن درک اخلاقی ندارن.اصلا نمیفهمن چه کاری خوبه یا بد.متاسف ...

شما برای خودت متاسف باش !!

دو روز پیشش هم مداد پرت کرد به سمت دخترم مداد اصلا تیز هم نبود نوکش یه لکه خون انداخت تو چشم بچه کلاس اولم یک هفته درگیر بودیم 

دیشبم بار دومش بود 

برخورد کردم که بار سوم انجام نده 

خیلی هم کارم درست بود 

خیلی هم دخترم با ادبه پسرمم باید مثل دخترم مودب باشه یه جاهایی لازم باشه گوششو میپیچونم تا درست تربیتش کنم

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

شوهرم نمیذاره ببرمش روانشناسمیگه پسفردا به بچم میگن روانی!

عزیزم اگرم نمیزاره بگو این بچه اگر درست تربیت نشه

منو تو جلوش واینستیم اولین ضربه رو به خودمون میزنه 

حرف شنوی نمیکنه 

ممکنه تورومون وایسته حاضر جوابی کنه

خدای نکرده خدای نکرده یکم بزرگ بشه دست رومون بلند کنه

قشنگ همسرتو توجیه کن 

تربیت بچه خیلی مهمه 

برای آینده خودش مهمه 

تو این زمونه افراد خشن هیچ جایگاهی در هیچ جا ندارن

شما دیگه بیش از حد بزرگش کردیبچه ها تو این سن درک اخلاقی ندارن.اصلا نمیفهمن چه کاری خوبه یا بد.متاسف ...

بعدم تا ۳ سالگی نباید سخت گرفت 

پسرم ۴ سال و نیمشه بچه نیست باید امسال پیش یک میفرستادم 

سال دیگه پیش دو اجباری باید بره کجا بچه هست!

سال بعدم که میره اول ابتدایی

باید آماده کنم مودب بشه به خودش و دیگران آسیب نزنه احترام باید یاد بگیره 

بچه عزیزه تربیتش عزیزتر و مهمتر

دقیقا از جایگاه و آینده ش میترسم

براش قانون بزار عزیزم 

چهارچوب مشخص کن 

خط قرمزای روابط فردی و اجتماعی رو توضیح بده 

خیلی قاطعانه برخورد کن شک نکن درست میشه انشالله 

فقط قبلش با شوهرت کاملا هماهنگ و هم سو باش و قشنگ یکی باشید و متحد.

مطمئنم موفق میشی خواهر

عزیزم دخترم فقط کافی بود یکبار بهش بگی مامان این کار اشتباهه 

بار دکم اصلا امکان نداشت تکرار کنه یا انجام بده

اما پسرم........

یک میلیون بار بهش با ارامش به همون روش تربیتی دخترم گفتم مامان نکن ،بَده ،خطرناکه، عیبه و .... اصلا گوشش بدهکار نیست 

دیگه یه مدته بیشتر توضیح میدم با اخطار بهش توضیح میدم لحنمو قاطعانه کردم الان کم کم دارم جواب میگیرم 

بخدا خودمم دوست ندارم لحن مهربونمو تغییر بدم اما مجبورم 🥲 

اره خیلی دلسوزانه رفتار میکنه مادر شوهرم ببین یه سری میگفتتااین چن وقته من اینجا مهمونممن میرم دنبال ...

فکر کن مادر خودته هر جور با مادر خودت تا میکنی با اونم همین کارو کن لطفااا.... من خودم کمک های دو طرف رو بس میزنم😂😂

شما هردو عاقلینمن به مادرم میگم بهشم بر میخوره ولی شوهرم میگ مامان من بیچاره س

منم میدونم هم به مادرم بر میخوره هم مادر شوهرم و هردو از روی عشق یسری دفاعیاتو انجام میدن ولی واقعیت اینه بچه یک وقتایی تنبیه لازم داره و نباید تووجیه کردنو یاد بگیرهه..... پس به مادر شوهر بیچارتم همین توصیحاتو بده😂بخواه که جمع کنه خودشو😂

براش قانون بزار عزیزم چهارچوب مشخص کن خط قرمزای روابط فردی و اجتماعی رو توضیح بده خیلی قاطعانه برخور ...

چ خوشبختم که منو خواهر خطاب کردی

مرسی از راهنماییت💋💚

شما برای خودت متاسف باش !!دو روز پیشش هم مداد پرت کرد به سمت دخترم مداد اصلا تیز هم نبود نوکش یه لکه ...

شما مادری باید بدونی که تربیت دختر و پسر متفاوته

دخترا ذاتا آروم تر و حرف گوش کن تر از پسران

من طبق روانشناسی گفتم

بچه ۴ ساله واقعا نفهمیده کارش اشتباه بوده ، منظورم ایته از عمد نکرده. ولی شما از عمد زدیش.

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»