2777
2789
اره برم بهش میگم ریسپریدون هم داده بود که بخاطر پرولاکتین قطع کرد

آره برو بگو همه ی داروهات رو عوض کنه سرترالین بهت بده.البته پرانول هم قرص خوبیه.اگه دکتر اجازه داد میتونی سرترالین وپرانول بخوری.شایدم باهم نسازه فقط سرترالین بهت داد.

برای وسواس و افسردگی فقط دارو میخوردی زیر نظر روانپزشک یا رفتار درمانی زیر نظر روانشناس هم میرفتی؟ درمان وسواس و افسردگی به رفتار درمانی زیر نظر روانشناس هم نیاز زیادی داره. فقط دارو کافی نیست. ❌

اگه اون حس ها که میگی تنهایی فکر میکنی کسی کنارت هست رو داری به دکترت بگو. شاید فقط وسواس و افسردگی نباشه. چون وسواس و افسردگی چنین چیزی ندارند. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره برو بگو همه ی داروهات رو عوض کنه سرترالین بهت بده.البته پرانول هم قرص خوبیه.اگه دکتر اجازه داد م ...

اره حتمابهش میگم ممنون از راهنماییت عزیزم

متاهل متعهد🥰p❤️  من خوشبخت ترین ادم دنیا                       ماشاالله لا حول ولاقوه الا بلاه والعلی و العظیم                             یا الله       اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم           لطفا اقایون نیان تاپیک من
برای وسواس و افسردگی فقط دارو میخوردی زیر نظر روانپزشک یا رفتار درمانی زیر نظر روانشناس هم میرفتی؟ د ...

دیشب نگا کردم روانپزشکه وفقط داروخوردم والا خودش میگه وسواس فکریه

ببین من کسیو نمیبینم فقط یه خیال بافی توذهنمه که اذیتم میکنه یا خواب میبینم انقد باخودم کلنجارمیرم که انگار واقعی بوده اون خواب

متاهل متعهد🥰p❤️  من خوشبخت ترین ادم دنیا                       ماشاالله لا حول ولاقوه الا بلاه والعلی و العظیم                             یا الله       اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم           لطفا اقایون نیان تاپیک من
کدوم شهری؟ برو سوال کن.پیش یه روانپزشک خوب برو.

تو شهرمون فقط یه روانپزشک هست یه روانشناس که من پیش روانپزشکه میرم اطراف سنندجم

دیشب نگا کردم روانپزشکه وفقط داروخوردم والا خودش میگه وسواس فکریه ببین من کسیو نمیبینم فقط یه خیال ...

باید رفتار درمانی پیش روانشناس هم بری برای درمان وسواس. وسواس فقط با دارو و بدون رفتار درمانی رفع نمیشه. ولی بعضی روانپزشک ها این رو نمیگن تا مریض مدت بیشتری پیششون بیاد و پول بیشتر بگیرند. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

باید رفتار درمانی پیش روانشناس هم بری برای درمان وسواس. وسواس فقط با دارو و بدون رفتار درمانی رفع نم ...

این دکتر به من گفت بیا مشاوره ولی من از حرف زدن خوشم نمیاد شاید خجالت میکشم شاید فک میکنم مسخره میکنن

منم قرصام فلوکسابین کلومیپرامین و پرانول هستش ولی خواب اور و کسل کننده س بعضی وقتا بزور پامیشم صبونه ...

مدتیه به فکر افتادم برنامه زندگیمو تغییر بدم 

هنوز عملیش نکردم ولی میخوام ورزش رو بیارم تو زندگیم 

نماز شب رو بخونم واسه آرامش روحی

یه سری کارا باعث شده از حال و هوای غم بیام بیرون یکیش اینه که خودمو دیگه باکسی مقایسه نمیکنم و پذیرفتم هر کسی با توجه به شرایطش پیشرفت و پسرفت میکنه دیگه خودمو سرزنش نمیکنم 

یه چیز دیگه اینکه آدمای سمی رو از خودم دور کردم.  آدمایی که با به رخ کشیدن  داشته هاشون به من حس ناکافی بودن میدادن 

وسواس فکری باعث شده همیشه بی دلیل بخندم یا گریه کنم . یه روز خیلی اتفاقی متوجه شدم همکارم بهم زل زده . هر چند اون لحظه غرق در کار بودم و اصلا فکر و خیال نکردم اما اون اتفاق تلنگری بود که به خودم بیام . با خودم فکر کردم نکنه اون روزایی که یهو لبخند میزدم یا حالتام عوض میشد اون متوجه شده . نکنه اون لحظه که بهم زل زد منتظر بود از من یه حرکت غیر عادی ببینه نکنه توی محل کار همه فهمیدن غیر عادی هستم؟ چون به شدت گوشه گیر و منزوی ام حالا اگه ببینن با خودم میخندم صد در صد  پشت سرم حرف میزنن 

یه جورایی این اتفاق باعث شد سر کار اگه فکرم بخواد مشغول بشه سریع به خودم بیام و اجازه ندم برم توی خیالات و سریع خودمو با کاری مشغول میکنم 

🐈🐈‍⬛