2777
2789
من حالم جوریهدکه تو ذهن خودم به خودم شک میکنم داستان بافی میکنم بخاطر اون کارنکرده عذاب وجدان میگیرم

سه تا از تاپیک های من رو به ترتیبی که میگم اجرا کن

تاپیک درمان ناباروری و ...

تاپیک چای ماسالا

تاپیک درمان افسردگی

دو تای بعدی رو میتونی همزمان با اولیای انجام بدی

نمیخواد خودت رو اذیت کنی.

هر چی در توانت هست

منم دارم😪

درچه حدی کدومو داری دکتررفتی

متاهل متعهد🥰p❤️  من خوشبخت ترین ادم دنیا                       ماشاالله لا حول ولاقوه الا بلاه والعلی و العظیم                             یا الله       اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم           لطفا اقایون نیان تاپیک من

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توام مریضی

منم افسردگی دارم وعصبیم امروز 5دقیفه خوابیدم یا احساس کردم یکی اذیتم میکنه شکمم فشار میده میخندیدم یا گریه میکردم شوهرم عصبی شد گفت پاشو چته 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
به چی شک داری؟؟

من همش ترس دارم به شوهرم خیانت کنم درصورتیکه حتی نمیتونم فکرشو کنم بخاطر همین ترسم همش به خودم شک میکنم 

متاهل متعهد🥰p❤️  من خوشبخت ترین ادم دنیا                       ماشاالله لا حول ولاقوه الا بلاه والعلی و العظیم                             یا الله       اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم           لطفا اقایون نیان تاپیک من
سه تا از تاپیک های من رو به ترتیبی که میگم اجرا کن تاپیک درمان ناباروری و ... تاپیک چای ماسالا تا ...

چشم 

بیشتر به نظرم ارثی هست متاسفانه  باور میکنی وقتی ازدواج کردم همسرم اهمیت نمی‌داد یعنی دستم رو ...

گلم ببخشید ببخشید ولی کاش تو مجردی خودت و درمان می کردی،  لطفا لطفا ازت خواهش میکنم که اگه رفتارت رو بچت تاثیر گذاشته برای حال ایندش حال روحیش با روانشناس کودک صحبت کن یا ببرش لطفا خودت و درمان کن تا هر جایی که میتونی واقعا خیلی مهمه 🙏😘🥺

رفتم همون پیش روانشناس قرص هم داد ولی حامله شدم نتونستم مصرف کنم توهم وسواس مرگ عزیزانت رو داشتی&nbs ...

اره اولش اونجوری شروع شد الانم بعد چندین سال این مشکل باهامه

نشخوار فکری ، افسردگی مزمن . اضطراب اجتماعی جوری که حتی بادرمانگر هم راحت نبودم همه حرفامو بزنم. تقر ...

منم دقیقا مشکل بیرون رفتن دارم . از آدما چه حسی پیگیری مهمونی و عروسی میری؟

عاشق خودت ، سرگرم احوال خودت باش . 
نشخوار فکری ، افسردگی مزمن . اضطراب اجتماعی جوری که حتی بادرمانگر هم راحت نبودم همه حرفامو بزنم. تقر ...

🥺🥺💔💔خیلی درکت میکنم 8ماهه نتونستم توصورت جاریم نگا کنم حرف بزنم استرس زیاد دارم هرجا برم ازاسنرس تاصبح خوابم نمیبره خیلی هم زود پرخاشگری میکنم حرص زیادمیخورم به صداها بیش از حد حساس شدم خونه شده سنگر من حوصله هیچکس ندارم 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️