پیش دکترای مختلفی رفتم و داروهای متفاوتی استفاده کردم
الان تقریبا یکساله حال خیلی بدی دارم ولی خودم دارم به خودم کمک میکنم
متاهل متعهد🥰p❤️ من خوشبخت ترین ادم دنیا ماشاالله لا حول ولاقوه الا بلاه والعلی و العظیم یا الله اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم لطفا اقایون نیان تاپیک من
متاهل متعهد🥰p❤️ من خوشبخت ترین ادم دنیا ماشاالله لا حول ولاقوه الا بلاه والعلی و العظیم یا الله اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم لطفا اقایون نیان تاپیک من
من همش ترس دارم به شوهرم خیانت کنم درصورتیکه حتی نمیتونم فکرشو کنم بخاطر همین ترسم همش به خودم شک میکنم
سه تا از تاپیک های من رو به ترتیبی که میگم اجرا کن تاپیک درمان ناباروری و ... تاپیک چای ماسالا تا ...
چشم
بیشتر به نظرم ارثی هست متاسفانه باور میکنی وقتی ازدواج کردم همسرم اهمیت نمیداد یعنی دستم رو ...
گلم ببخشید ببخشید ولی کاش تو مجردی خودت و درمان می کردی، لطفا لطفا ازت خواهش میکنم که اگه رفتارت رو بچت تاثیر گذاشته برای حال ایندش حال روحیش با روانشناس کودک صحبت کن یا ببرش لطفا خودت و درمان کن تا هر جایی که میتونی واقعا خیلی مهمه 🙏😘🥺
رفتم همون پیش روانشناس قرص هم داد ولی حامله شدم نتونستم مصرف کنم توهم وسواس مرگ عزیزانت رو داشتی&nbs ...
اره اولش اونجوری شروع شد الانم بعد چندین سال این مشکل باهامه