2777
2789
آره خیلی بده هم فکریش هم عملیش ، دکتر بهم فلوکستین داد با قطره هالوپریدول با قرص والپروات سدیم اینار ...

به من فلوکسابین پرانول و کلومیپرامین و ریسپریدون داد که ریسپریدون رو قطع کرد بخاطر پرولاکتین

متاهل متعهد🥰p❤️  من خوشبخت ترین ادم دنیا                       ماشاالله لا حول ولاقوه الا بلاه والعلی و العظیم                             یا الله       اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم           لطفا اقایون نیان تاپیک من

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان من ادم مذهبی تعصبی نیستم حتی سال پیش دیگه اعتقادمو به دین و مذهب از دست دادم 

یه مشکلی برام پیش اومد منم روحی واقعا به هم ریختم جوریکه هر روز سر درد و تپش قلب شدید داشتم 

ختم صلوات ۲۱ روزه برداشتم هر شب ۱۰۰۰ صلوات 

البته ختمای دیگه هم برداشته بودم اما فکر که میکنم این حالمو بهتر کرد 

کامل خوب نشدم اما ارامشم تا حدودی برگشت 

امیدوارم کمک کننده باشه نظرم 

انشالله که حال همتون خوب بشه و ارامش به خودتون و زندگیتون برگرده 

دارو مصرف کردی یا دکتررفتی؟

تا الان یه تا روانشنپزشک رفتم و بارها و بارها دارو هاب مختلف خریدم، همشون روان گردان هستن و عوارض شدیدی دارن

منم دیگه هیچ راهی به ذهنم نرسید افسرده شدم و نشستم...

دوستان من ادم مذهبی تعصبی نیستم حتی سال پیش دیگه اعتقادمو به دین و مذهب از دست دادم  یه مشکلی ...

سلام امتحان میکنم عزیزم انشالله جواب بده

متاهل متعهد🥰p❤️  من خوشبخت ترین ادم دنیا                       ماشاالله لا حول ولاقوه الا بلاه والعلی و العظیم                             یا الله       اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم           لطفا اقایون نیان تاپیک من
تا الان یه تا روانشنپزشک رفتم و بارها و بارها دارو هاب مختلف خریدم، همشون روان گردان هستن و عوارض شد ...

خودت داروهاتو قطع کردس

من ۱۸ ساله درگیر وسواس فکری شدید هستم 

البته به خاطر شرایط زندگیمون حدود ۱۲ ساله افسردگی دارم اما افسردگیم درحدی نیست که نگران کننده باشه یه جورایی باهاش کنار اومدم . البته تلاش هم میکنم حال خودمو خوب کنم 

اما وسواس فکری زندگیمو نابود کرده 

پارسال برای اولین بار رفتم دکتر چون متوجه شدم درگیر اضطراب اجتماعی شدم 

دکتر برام سیتالوپرام نوشت 

از همون روز اول که خوردم تاثیرشو دیدم .واقعا فکرا و خیالپردازی های توی ذهنم  تموم شده بود اما به شدت بدخواب شدم جوری که بعد از یک ماه از شدت بی خوابی حالم خیلی بد شد 

مصرفشو قطع کردم 

قرار بود برم پیش دکتر تا برام آسنترا بنویسه اما بعدش پشیمون شدم چون شنیدم خواب اوره و چون شاغل و محصلم برام مشکل پیش میاد .

🐈🐈‍⬛
من ۱۸ ساله درگیر وسواس فکری شدید هستم  البته به خاطر شرایط زندگیمون حدود ۱۲ ساله افسردگی دارم ...

منم قرصام فلوکسابین کلومیپرامین و پرانول هستش ولی خواب اور و کسل کننده س بعضی وقتا بزور پامیشم صبونه میخورم بخاطراون دیگه نمیخوام برم شما چه کارایی برای خوب شدن حالت میکنی خانمی میشه بگی

باید دارو بخوری همینجوری نمیشه.

اخه دکترم اصلا راضی نمیشه قطع کنه داروهامو

برای وسواس وافسردگی قرص سرترالین خوبه.

من دکتر مغزو اعصاب بهم سرترالین داد

بعدیه مدت رفتم روانشناس کلی حرف زد که اصلا سرترالین مال وسواس فکری نیست و فلووکسابین و کلومپیرامین وپرانول داد

منم میگم باید دارو بخوری.خودت که همینجوری الکی خوب نمیشی.

اخه الان ۶ماهه بکوب دارم دارومیخورم اصلا انگارنه انگار