پیش دکترای مختلفی رفتم و داروهای متفاوتی استفاده کردم
الان تقریبا یکساله حال خیلی بدی دارم ولی خودم دارم به خودم کمک میکنم
متاهل متعهد🥰p❤️ من خوشبخت ترین ادم دنیا ماشاالله لا حول ولاقوه الا بلاه والعلی و العظیم یا الله اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم لطفا اقایون نیان تاپیک من
متاهل متعهد🥰p❤️ من خوشبخت ترین ادم دنیا ماشاالله لا حول ولاقوه الا بلاه والعلی و العظیم یا الله اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم لطفا اقایون نیان تاپیک من
من دکتر مغزو اعصاب بهم سرترالین داد بعدیه مدت رفتم روانشناس کلی حرف زد که اصلا سرترالین مال وسواس ف ...
دکتراعصاب وروان منظورته؟ چون مغزواعصاب برای کسیه که سرش ضربه خورده.کدوم روانشناس گفته نیست؟ سرترالین برای وسواسه.توی گوگل هم سرچ کنی میاد.فلوکسامین میخوری؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دکتراعصاب وروان منظورته؟ چون مغزواعصاب برای کسیه که سرش ضربه خورده.کدوم روانشناس گفته نیست؟ سرترالین ...
نه من اول اطلاعی نداشتم رفتم مغز و اعصاب علائمم رو گفتم سرترالین و یکی دوتا قرص دیگه داد
بعد یه مدت رفتم روانشناس گفت سرترالین اصلا داروی وسواس نیست منم اطلاعی ندارم اون میگفت
من تقریبا پونزده ساله دارو میخورم.الان هم فقط قرص سرترالین میخورم.تا آخر عمر هم باید دارو بخورم.سرتر ...
شما وسواس داری یا فقط افسردگی
بعضیا بیست سال هم دارو میخورن.شایدم تا آخرعمر.برو پیش روانپزشک داروهات رو عوض کنه.
اینارو روانپزشک تجویزکرده
من اضطراب و وسواس وافسردگی دارم.قرص سرترالین میخورم.
این سری برم پیشش بهش میگم برام بنویسه انشالله روز به روز حالتون بهتربشه گلم🙂
سرترالین خوبه.روانشناس مشاوره میده.قرص رو که روانشناس نباید بده.باید بری روانپزشک.
این هم مشاوره میده هم قرص میده نمیدونم دیگه روانشناسه یا پزشک ولی خوب ویزیتا باهم فرق دارن مشاوره و ویزیت دارو
فلوکسامین قرص خوبی نیست.به هرکسی نمیسازه.برو دکتر بگو فلوکسامین رو بذار کنار.
اره برم بهش میگم ریسپریدون هم داده بود که بخاطر پرولاکتین قطع کرد