توروخدا واقعیتو بگین امروز تو جمع بحث عشق شد همشون داشتن راجب تجربه کردن عشق و معشوقه هاشون صحبت میکردن وقتی فهمیدن من تاحالا عاشق نشدم همشون تعجب کردند و بنظرشون من غیر طبیعی هستم یا دروغ میگم درصورتی که واقعیته😐☹️
اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو میکردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تا باب آشنایی رفتم🤣🤣🤣🤣 ولی خوب جدی نشد چون توقعاتی داشتن که من نمیتونستم بر اوردشون کنم یا مثلا ...
به نظرم هوش اجتماعی و اعتماد به نفس خیلی مؤثره
چون طبيعتا در این سال ها باید با یکی آشنا می شدی
دختر های اطرافم که رابطه عاشقانه خیلی خوبی دارند همه زیر ۲۴ با هم آشنا شدند
البته این یکی از ترس های خودم هم هست که هیچوقت نتونم عشق رو تجربه کنم
برای کشف اقیانوسهای جدید باید شهامت ترک ساحل آرام خود را داشته باشید، این جهان، جهانِ تغییر است نه تقدیر ... خودتون رو با اینکه حتما تقدیرم نبود گول نزنید 🙃
عاشق کی؟🤣🤣🤣 پسر همسایه یا عمو پورنگ🤣🤦♀️🤣🤦♀️ شوخی کردم گلم ناراحت نشیا😍😘
پسر همسایه😂😂😂
نبابا من با جنبه ام عزیزم
اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو میکردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔
به نظرم هوش اجتماعی و اعتماد به نفس خیلی مؤثره چون طبيعتا در این سال ها باید با یکی آشنا می ش ...
میگم که آشنا شدم خیلیم زیاد بودن ولی خوب وارد رابطه جدی باهاشون نشدم چون توقعاتشون ازم زیاد بودو نمیتونستم خواسته هاشونو براورده بکنم برای همین ترجیح دادم اصلا رابطه ای شکل نگیره
اینم بگم قیافه وتیپمم خوبه و استایلمم واقعا عالیه چون از بچگی بیشتر وقتمو تو ورزش و باشگاه گذروندم و جوری نبود که اعتماد به نفسم پایین باشه
میگم که آشنا شدم خیلیم زیاد بودن ولی خوب وارد رابطه جدی باهاشون نشدم چون توقعاتشون ازم زیاد بودو نمی ...
نمیدونم ولی بعضی ها هم بلدا هم شانس دارند بهترین ها رو بدست میارند
و به نظرم این آدما خودشون فرد مناسب رو پیدا میکنند روش تمرکز می کنند منتظر فرد مقابل نیستند
برای کشف اقیانوسهای جدید باید شهامت ترک ساحل آرام خود را داشته باشید، این جهان، جهانِ تغییر است نه تقدیر ... خودتون رو با اینکه حتما تقدیرم نبود گول نزنید 🙃