2777
2789
عنوان

بچه ها بنظرتون طبیعیه من تو ۲۴ سالگی تا حالا عاشق نشدم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 707 بازدید | 69 پست

منی ک تو ۹ سالگی عاشق بودم🤐🤐😂😂😂

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔
خدانکنه گلم  شما ادم عاقلی هستی و به همین راهت ادامه بده  من عاشق شدم چیزی جز بدبختی ندی ...

عزیزمممم😢😢

ایشالا خدا اون کسی که واقعا لایق دوست داشتنت  واحساسات پاک و مهربونیت هست رو وارد زندگیت کنه وآثار اون زخم کهنه ازبین برههه😘😘😍😍🤩🤩❤️❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا باب آشنایی رفتم🤣🤣🤣🤣 ولی خوب جدی نشد چون توقعاتی داشتن که من نمیتونستم بر اوردشون کنم یا مثلا ...

به نظرم هوش اجتماعی و اعتماد به نفس خیلی مؤثره 

چون طبيعتا در این سال ها باید با یکی آشنا می شدی

دختر های اطرافم که رابطه عاشقانه خیلی خوبی دارند همه زیر ۲۴ با هم آشنا شدند 

البته این یکی از ترس های خودم هم هست که هیچوقت نتونم عشق رو تجربه کنم 

برای کشف اقیانوس‌های جدید باید شهامت ترک ساحل آرام خود را داشته باشید، این جهان، جهانِ تغییر است نه تقدیر ...              خودتون رو با اینکه حتما تقدیرم نبود گول نزنید 🙃
حالا عاشق شدن اتفاق خاصیم نیی من الان دلم میخواس سن تو باشم سینگل و بی دغدغه باشم

میدونی یکم ترسیدم که چرا موقعیتش پیش نیومده تجربش کنمو نکنه تاآخر عمر هم تجربش نکنم یا فکر کردم شاید مشکل از منه که خیلی آدم قدو محتاطیم هستم

میدونی یکم ترسیدم که چرا موقعیتش پیش نیومده تجربش کنمو نکنه تاآخر عمر هم تجربش نکنم یا فکر کردم شاید ...

نگران نباش ب وقتش تجربه میکنی فقط وقتی تجربه کن که دلت میخواد ازدواج کنی ن مث من چندین سال بعد چند سالم کلا بگی اصن واسه ازدواج خوبیم یا ن

عاشق کی؟🤣🤣🤣 پسر همسایه یا عمو پورنگ🤣🤦‍♀️🤣🤦‍♀️ شوخی کردم گلم ناراحت نشیا😍😘

پسر همسایه😂😂😂

نبابا من با جنبه ام عزیزم

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔
نگران نباش ب وقتش تجربه میکنی فقط وقتی تجربه کن که دلت میخواد ازدواج کنی ن مث من چندین سال بعد چند س ...

من واقعا الان دلم میخواس زمانی که سن تو بودم میبودم و کلا تا چندساا بعدشم سینگل بودم

عزیزمممم😢😢 ایشالا خدا اون کسی که واقعا لایق دوست داشتنت  واحساسات پاک و مهربونیت هست رو و ...

ممنونم گلم من ۱۱ساله متاهلم ،بعضی وقتا قسمت نمیشه ادم به کسی که دوسش داره برسه 

وزن اولیه ۶۵   وزن فعلی ۶۰.  وزن هدف ۵۸
به نظرم هوش اجتماعی و اعتماد به نفس خیلی مؤثره  چون طبيعتا در این سال ها باید با یکی آشنا می ش ...

میگم که آشنا شدم خیلیم زیاد بودن ولی خوب وارد رابطه جدی باهاشون نشدم چون توقعاتشون ازم زیاد بودو نمیتونستم  خواسته هاشونو براورده بکنم برای همین ترجیح دادم اصلا رابطه ای شکل نگیره

اینم بگم قیافه وتیپمم خوبه و استایلمم واقعا عالیه چون از بچگی بیشتر وقتمو تو ورزش و باشگاه گذروندم و جوری نبود که اعتماد به نفسم پایین باشه 

نگران نباش ب وقتش تجربه میکنی فقط وقتی تجربه کن که دلت میخواد ازدواج کنی ن مث من چندین سال بعد چند س ...

خودمم همین نظرو دارم 

دوست دارم با ادمی ازدواج کنم که عاشق هم باشیم و عشقمو فقط صرف اون یه نفر بکنم

میگم که آشنا شدم خیلیم زیاد بودن ولی خوب وارد رابطه جدی باهاشون نشدم چون توقعاتشون ازم زیاد بودو نمی ...

نمیدونم ولی بعضی ها هم بلدا هم شانس دارند بهترین ها رو بدست میارند 

و به نظرم این آدما خودشون فرد مناسب رو پیدا می‌کنند روش تمرکز می کنند منتظر فرد مقابل نیستند 

برای کشف اقیانوس‌های جدید باید شهامت ترک ساحل آرام خود را داشته باشید، این جهان، جهانِ تغییر است نه تقدیر ...              خودتون رو با اینکه حتما تقدیرم نبود گول نزنید 🙃