2777
2789
عنوان

بچه ها بنظرتون طبیعیه من تو ۲۴ سالگی تا حالا عاشق نشدم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 707 بازدید | 69 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موافقم با حرفت واقعا بعضیا خرشانسننن به معنای واقعی کلمه🤣🤦‍♀️اره منم دیدم خیلیا خودشون پا پیش میزا ...

بله تا حدی که به صورت پسر ها هم نگاه نمی کنم تا با خودشون فکری نکنند 🤣

برای کشف اقیانوس‌های جدید باید شهامت ترک ساحل آرام خود را داشته باشید، این جهان، جهانِ تغییر است نه تقدیر ...              خودتون رو با اینکه حتما تقدیرم نبود گول نزنید 🙃
وایییی منمممم🤣🤣🤣کلا ندید میگیرمشون

ولی اینجوری فرصت آشنایی با آدم مناسب هم از دست میره 

من هروقت می خوام برم بیرون با خودم قرار میزارم این دفعه ملایم تر رفتار  کنم اما باز نمیشه 🤕😂

برای کشف اقیانوس‌های جدید باید شهامت ترک ساحل آرام خود را داشته باشید، این جهان، جهانِ تغییر است نه تقدیر ...              خودتون رو با اینکه حتما تقدیرم نبود گول نزنید 🙃
ولی اینجوری فرصت آشنایی با آدم مناسب هم از دست میره  من هروقت می خوام برم بیرون با خودم قرار م ...

من توام یا تو منییی🤣🤣🤣

اخه خدایی آدم سخت پسندیم هستم نمیگم مثلا توقع دارم طرف برد پیت باشه یا مثلا خر مایهههه باشه بیشتر اخلاق طرف واسم مهمه که مثلا ادم هولی نباشه یا حدومرزشو رعایت کنه ولی متاسفانه با هرکی میخوام آشنا شم تو همون روز یا نود میخواد یا میخواد سریع باهاش وارد رابطه شم یا مثلا حرفای ج.نسی میزنه🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️برای همین با یه خدافظی راهمو باهاشون سوا میکنم

من توام یا تو منییی🤣🤣🤣 اخه خدایی آدم سخت پسندیم هستم نمیگم مثلا توقع دارم طرف برد پیت باشه یا مث ...

باز خوبه تو به اون مرحله رسیدی 

من هنوز با هیچ پسری حرف نزنم 😂

آخه الان همه پسرا هولن واقعا پیدا کردن آدم مناسب سخته