2777
2789
عنوان

بچه ها بنظرتون طبیعیه من تو ۲۴ سالگی تا حالا عاشق نشدم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 707 بازدید | 69 پست
تو بنده خوب خدایی  عاشق شدن و جدایی مثل خماری ادم معتاد میمونه هر لحظه ادمو عذاب میده

فدات بشم لطف داری😘😘😘

منم از همین وابستگیش میترسیدم برای همین تاحالاوارد یه رابطه جدی هم نشدم یعنی خودم دوست نداشتم به کسی وابسته بشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی هیچوقت حتی یه  رابطه دوستی ساده هم نداشتی ؟

برای کشف اقیانوس‌های جدید باید شهامت ترک ساحل آرام خود را داشته باشید، این جهان، جهانِ تغییر است نه تقدیر ...              خودتون رو با اینکه حتما تقدیرم نبود گول نزنید 🙃
فدات بشم لطف داری😘😘😘 منم از همین وابستگیش میترسیدم برای همین تاحالاوارد یه رابطه جدی هم نشدم یعن ...

خدانکنه گلم 

شما ادم عاقلی هستی و به همین راهت ادامه بده 

من عاشق شدم چیزی جز بدبختی ندیدم هنوز اثارش روم هست بعد ۱۱هنوز عذاب میکشم 

وزن اولیه ۶۵   وزن فعلی ۶۰.  وزن هدف ۵۸
کاملا طبیعی هست عزیزم  خود من توی سی سالگی عاشق شدم و ازدواج کردم  شما باید فعلا به درس ...

چقدر خوب که تونستین عشقو تجربه کنید😍😍😍

دقیقا منم اللن تنها دغدعم اینکه که سریع تر مستقل بشم و پیشرفت کنم و وقتمو بیشتر برای رشد فردی بزارم

من ۲۵‌ام  هنوز نشدم

اخه من متاسفانه وارد یه رابطه ی جدیم نشدم و کلا برای رل زدن هم خیلی سخت گیرم وسریع وارد رابطه نمیشم و قبلش کلی طرفو میسنجم ببینم اخلاق و دیدگاهامون شبیه هم هست یانه که نه اون وقت منو بگیره نه من وقت اونو بعد رل میزنم که متاسفانه این مرحله رو تجربه نکردم هنوز🤣☹️

خب دلیل عاشق نشدنت چیه حالا ن حتما عشق اینکه حتی از یکی خوشت بیاد

یجورایی میترسم از اینکه ادمی که دوستش دارم اونی که نشون میده نباشه و رفتارش یهو نسبت بهم سرد بشه یا مثلا بخواد از احساسم سواستفاده بشه یا مثلا بخواد به روحیه و احساسم لطفه بزنه و بره برای همینام تاحالا وارد یه رابطه ی جدی نشدم چون یکم سخت اعتماد میکنم

چرا خوشم اومده ولی اینکه بخوام به طرف دل ببندم و فکرو دکرمو درگیرش کنم نه حقیقتا

طبیعیه خیلیم خوبه تازه🙄😐🥺🤣 بهش حساس نشیا یهو عاشق میشی بدبخت میشی😑 عشق ترسناکه یا باید ا ...

🤣🤣🤣❤️❤️❤️

عزیزم ایشالا که کسی که لایق دل خوشگلت هستو بیاره تو زندگیت 😘🤩

یعنی هیچوقت حتی یه  رابطه دوستی ساده هم نداشتی ؟

تا باب آشنایی رفتم🤣🤣🤣🤣 ولی خوب جدی نشد چون توقعاتی داشتن که من نمیتونستم بر اوردشون کنم یا مثلا اینکه هر روز و تاهر وقت که بخوام بیرون باشم برای همین تصمیم میگرفتم جدیش نکنم