2777
2789
عنوان

بچها یسوال شرعی دارم

728 بازدید | 62 پست

من امروزه روزه گرفتم یعنی قضای رمضون موقعیی ک پریود بودم 

الان فک کنم قراره پریود شم یعنی کمر درد و‌.‌ دردم شروع شده 

برای امروز بازم باید قضای روزه بگیرم یا کلا دیگ نمیخاد؟

‏ما مگس هارو مسخره میکنیم‏ که عاشق عنن ،مگه ما کم عاشق آدم های عن شدیم ؟؟؟ [ شاید باورش سخت باشه ولی یروز از خواب بیدار خواهی شد و اون دیگر اولین چیزی نیست که به ذهنت می آید]❤️‍🩹👋🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه فقط درد داری و تا اذان خون ریزی نداری که روزه‌ات درست هست ، اما اگه تا قبل اذان خونریزی داشتی ، روزه ات باطل هست .

خیر روزه‌های مستحبی قضا ندارند ، و حتی میتوانی قبل از اذان ظهر در شهر خودت روزه ات را باز کنی 

نه روزت قبوله مگر اینکه خون ببینی

فعلا درد دارم اگ تا غروب یا بعدا خونریزی داشتم باید واس امروزم قضا بگیرم یا نه ؟

‏ما مگس هارو مسخره میکنیم‏ که عاشق عنن ،مگه ما کم عاشق آدم های عن شدیم ؟؟؟ [ شاید باورش سخت باشه ولی یروز از خواب بیدار خواهی شد و اون دیگر اولین چیزی نیست که به ذهنت می آید]❤️‍🩹👋🏻

اگر تا قبل از اذان معرب، لکه نبینی، روزه قبوله، اما هر زمانی قبل از اذان، حتی اگر یک دقیقه قبل از اذ ...

دیگ لازم نیست قضاشو بگیرم ؟

تا وقتی خون نیومده روزه ت درسته پریود که با کمردرد شروع نمیشه

واسه من کمر و پاهام دردشون بیشتر میشه اخر سر شکمم

خیلی خوب گفتی، با کمردرد که شروع نمیشه 🤣

واس من اینجوری اوا کمر وپاهام درد میگیرن اخر سر شکمم