2777
2789
اصلا همه رو با ی چوب میزنن جدا شده گناه ک نکرده بنده خدا یعنی ی شکست باید تا آخر عمر تاوانش تنهایی ...

فکرمی‌کنن طلاق فقط واسه بقیه اتفاق می‌افتد آدم که از رو خوشی طلاق نمیگیره 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کسی مایل نیست

پسره خیره‌سری میکنه و دختره بی‌وجودی

آدمایی که بچه دارن باید با یکی که بچه‌داره ازدواج کنن،چه زن چه مرد

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.
ببین چرا اجازه ندن چرا فکر می‌کنید زنی که یه بار ازدواج کرده یه بچه داره حالا طلاق گرفته یا همسرش فو ...

خب هردوطرفش ی جوریه خب اون هزارتا ارزو داره حالا جور کش یکی ک از خودش نیس بشه

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

رفیق شوهرم مطلقه بود با یه بچه. دنبال دختر مجرد بود.طبعش اجازه نمیداد مثل خودشو بگیره😐. اخرشم با دختر مجرد ازدواج کرد کسی هم چیزی نگفت

آدما ازت میپرسن شغلت چیه تا به اندازه درآمدی که داری بهت احترام بذارن...

عزیزم خورده شدنت و ترکیدنت توسط کاربرا وبه دست نی نی یار محترم خجسته باد

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404.....  هدف اول: 70  ....... هدف دوم: 68  .......  هدف سوم: 66  ....... هدف چهارم: 64 ......  هدف پنجم: 62 ......  هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ......  هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 .....  هدف یازدهم: ۵۴ .....  هدف دوازدهم: 53 .....  هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

من میشناسم تک فرزند مجرد مطلقه ۸سال از خودش بزرگتر گرفته طرف چهارتا بچه داره دخترشم ازدواج کرده انقدرم راضیه ک نگو. نگو خانومه تو رستوران باباش کارمیکرده اینم ازمتانتش خوشش اومده😐

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

بیشتر برا راحتی خود پسره هس ک موقع مجردیش گشادبوده وحالا سراغ زنه میره ک نصف راهو رفته

طرز دید و نگرشتون جالب نیست...
انقدر باهم تفاوت عقیده داریم که ترجیح میدم تاپیک رو ترک کنم...چون نه من منظور شما رو میفهمم نه شما منظور من رو...

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
کسی مایل نیست پسره خیره‌سری میکنه و دختره بی‌وجودی آدمایی که بچه دارن باید با یکی که بچه‌داره ازدو ...

اره دقیقا

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

رفیق شوهرم مطلقه بود با یه بچه. دنبال دختر مجرد بود.طبعش اجازه نمیداد مثل خودشو بگیره😐. اخرشم با دخ ...

منظورت از طبعش چیه؟؟؟

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404.....  هدف اول: 70  ....... هدف دوم: 68  .......  هدف سوم: 66  ....... هدف چهارم: 64 ......  هدف پنجم: 62 ......  هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ......  هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 .....  هدف یازدهم: ۵۴ .....  هدف دوازدهم: 53 .....  هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51