2777
2789
پیام قبلتون چیزی دیگه میگه اینکه باید با همسطح خودشون ازدواج کنن ..همیچین میگه برای ...میخوانشون یا ...

تو چرا اونقدر پافشاری میکنی همه چیو به خودت ربط بدی؟؟؟فهمیدیم شوهر شما خوبه بزارین حرفم رو به اونایی باشه که خام حرفای یه انسان بیشعور شدن 

همه چی خوبه

هرحرفی بزنی حق نداری بگی پسرها برای رابطه میان سمتشون..اینجور باشه دخترو مطلقه هیچ  فرقی نداره ...

اینکه کی حق داره چی بگه رو تو تعیین نمیکنی از اولم با تو چیزی نگفتم روبه حرفم به پسرا بود در ضمن نمیخواد سنگ پسرای هول رو به سینت بزنی از اولم شما خودتو نخود اش کردین من با شما کاری نداشتم دیدین سمت حرفم خانمایی مطلقه نبود ضایع شدین گفتین بزار از پسرا حالا دفاع کنم دیگه ریپم بزنین نمیام با ادمایی مثل شما هم زیون شم

همه چی خوبه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه کی حق داره چی بگه رو تو تعیین نمیکنی از اولم با تو چیزی نگفتم روبه حرفم به پسرا بود در ضمن نمی ...

برامهم نیست نظراتتون😁😂

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
عزیزم اون اگ زور وقدرت وتوانایی عروسی با ی دخترو داشت سمت غذای دست دوم کسی نگاه نمیکرد

داری میسوزی یه آب بگیر روش 😁😂😂مگه عشق به مادیاته،یه جور میگی دست دوم انگار دخترا تاوقتی ازدواج کنن دست اولأ🤣🤣🤣🤣🤣خودم دوست و رفیق دارم مجردن همشون رابطه دارن بچه سقط کردن بنظرم اصلا هم اشکال نداره آزادن تو انتخاب ..ببخشیدها الان دیگه دست اول دوم نداره ..عقب مونده ای تو اون زمان گذشت .تو دست اول باش براش 😏خدایی زشته بیای به زن أنگ دست اول دوم بزنی 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
داری میسوزی یه آب بگیر روش 😁😂😂مگه عشق به مادیاته،یه جور میگی دست دوم انگار دخترا تاوقتی ازدواج کن ...

اون رفبقای توان داری میگی همه شبیه تو وادمای دورت نیستن

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

[QUOTE=322463339]اون رفبقای توان داری میگی همه شبیه تو وادمای دورت نیستن[/QUOTا

اون قدیما بود که میشد بگی یک پسر تازمان ازدواج باکسی رابطه نداشته و برعکس ...حالامال دخترها مشخص میشه ومال پسرها نه ..الان وتوزمان حال واقعا زشته بگی دست اول و دوم .شما خودت دسته اولی پسر دسته اولم اگه تونستی بامعاینه بفهمی باهاش ازدواج کن..متأسفم واقعا ..موفق باشید.

[QUOTE=322463339]اون رفبقای توان داری میگی همه شبیه تو وادمای دورت نیستن[/QUOTا اون قدیما بود که ...

من روی صحبتم با شماها نبود با خانمایی بود ک پسرای نجردو فریب میدن

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

نمیدونم اصلااین موضوع ربطی داره یانه اماخب میگم 

فک میکنم اونهاتوقعاتشون نسبت به دخترخانمهاکمتره ونازدخترخانمهای خام وجوان روکمتردارن وکمتردعوامیکنن وگیرمیدن وپخته ترهستن وهمینکه چون قبلاشکست خوردن یازندگی مشترک روتجربه کردن ازهرلحاظ آزمون وخطاروپس دادن وشسته رفته ترن ومدیریت زندگی روبلدن وسعی میکنن زندگی روبهتربگردون

وضمن اینکه بخاطرشکستی که تجربه کردن قدرزندگی روبهترمیدونن

بعضی هاهم ازلحاظ مالی وجنسی استقلال بیشتری دارن

به هرحال انشالاهرکی میخوادانتخاب کنه انتخاب آگاهانه ودرستی داشته باشه 

چطور بعضی مردای طلاق گرفته با بچه حالا یا بی بچه ازدواج مجدد کنن با یه دختر مجرد چیزی نیست؟یا خیلی از مردها زن ۲۰سال ازخودشون کوچیکتر میگیرین چیزی نیست

I love kdrama and kpop💖⟭⟬ ❼
چطور بعضی مردای طلاق گرفته با بچه حالا یا بی بچه ازدواج مجدد کنن با یه دختر مجرد چیزی نیست؟یا خیلی ا ...

کار هردو گروه اشتباهه