2777
2789

همو دوست داشته باشند که این چیزا اهمیت نداره

در ضمن تو کشورهای دیگه آقا یا خانم مجرد می‌تونه بره بچه به سرپرستی بگیره، تازه این که شما میگی میشه بچه ی همسر آدم ، چه مشکلی داره؟ 

ᓘـُنُڪ آטּ قُمـــار بازے ڪِــہ بِباᓘـت آنچِـہ بوבش

خب برعکسش هم زیاده 

درهر صورت ازدواج این طوری رو قبول ندارم. چه خانم چه اقایی که مجرد هستن بهتره با یکی مثل خودشون ازدواج کنن 

خنده را معنی سرمستی مکن                                    آنکه میخندد غمش بی انتهاست                     

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کاش این کلمه از فرهنگمون حذف میشد 

کاش این دید و جو منفی که کلمه مطلقه داره تو فرهنگمون درست شه...

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
این دسته از سوالا خیلی برم عجیبه... خب حتما اون دختر ویژگی مثبت دیگه ای داشته و خوبی های خودش رو داش ...

بیشتر برا راحتی خود پسره هس ک موقع مجردیش گشادبوده وحالا سراغ زنه میره ک نصف راهو رفته

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

ببین چرا اجازه ندن چرا فکر می‌کنید زنی که یه بار ازدواج کرده یه بچه داره حالا طلاق گرفته یا همسرش فوت شده حتماً باید بره با یکی ازدواج بکنه که اونم تو شرایط خودش باشه تو این جامعه کم هستند مردایی که زن گرفتن بچه دارن طلاق می‌گیرن یا همسرشون فوت میشه میرن با دختر مجرد ازدواج می‌کنند چرا این سوال براتون پیش نمیاد که چرا مرد با اون شرایط باید بره با دختر مجرد ازدواج بکنه

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
بعضیا اینجوری خوشبخت میشن خب مگه حتما باید دخترمجرد باشه ک زندگی خوب باشه؟ من خودم مجردم ولی بهتره ...

پس اون پسر چی میشه پس 

باید با یه زن متعلقه باشه و بره بچه یکی دیگه رو بزرگ کنن

اینجور زندگی ها هیچ وقت درست و درستم پیش نمیره 

پسره هم یه مدت خسته میشه و‌ میره سراغ یکی دیگه 

درلحظه زندگی کن 👌💪💪خیلی چیزها اصلا ارزش ناراحتی و غصه تو نداره و دیگه اشتباهات گذشته رو تکرار نکن و ازشون درس بگیر و تلاش کن و به خدا توکل کن که اون برات بهترین هارو رقم میزنه 

بنده خداها تلاششونو میکنن ب جایی نمیرسه،من هرکیو دیدم بعد ی تایمی طلاق گرفتن یا از زندگیشون راضی نیستن و بخاطر فرزند مشترکشون دارن ادامه میدن

دخترو پسرشم فرقی نداره هرکی ک مجرد بوده با متاهل و بچه دار ازدواج کرده این وضعشه

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤

ادم بعد ی سنی یک انسان عاقل و بالغه

نیازی به اجازه کسی برای انتخاب شریک زندگیش نداره:/

وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻  توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗     اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻   INTP