ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
ببین چرا اجازه ندن چرا فکر میکنید زنی که یه بار ازدواج کرده یه بچه داره حالا طلاق گرفته یا همسرش فوت شده حتماً باید بره با یکی ازدواج بکنه که اونم تو شرایط خودش باشه تو این جامعه کم هستند مردایی که زن گرفتن بچه دارن طلاق میگیرن یا همسرشون فوت میشه میرن با دختر مجرد ازدواج میکنند چرا این سوال براتون پیش نمیاد که چرا مرد با اون شرایط باید بره با دختر مجرد ازدواج بکنه
وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
بعضیا اینجوری خوشبخت میشن خب مگه حتما باید دخترمجرد باشه ک زندگی خوب باشه؟ من خودم مجردم ولی بهتره ...
پس اون پسر چی میشه پس
باید با یه زن متعلقه باشه و بره بچه یکی دیگه رو بزرگ کنن
اینجور زندگی ها هیچ وقت درست و درستم پیش نمیره
پسره هم یه مدت خسته میشه و میره سراغ یکی دیگه
درلحظه زندگی کن 👌💪💪خیلی چیزها اصلا ارزش ناراحتی و غصه تو نداره و دیگه اشتباهات گذشته رو تکرار نکن و ازشون درس بگیر و تلاش کن و به خدا توکل کن که اون برات بهترین هارو رقم میزنه
نیازی به اجازه کسی برای انتخاب شریک زندگیش نداره:/
وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻 توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗 اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻 INTP