بچه ها من تو تربیت پسرم به دو تا مشکل خوردم لطفا راهنماییم کنید،ما با مادرشوهرم تو یه ساختمون هستیم.پسرم دو سال و نیمشه خیلی با خانواده همسرم جوره اوناهم خیلی براش وقت میزارن،بیرون میبرندش براش خوراکی و لباس میخرند باهاش خیلی بازی میکنند و خیلی بهش خوش میگذره اونجا اما کلا خیلی داد میزنند تو صحبت با خودشون و فحش ميدند که من اصلا نمیپسندم.پسرم وقتایی ک میره بالا بعدش خیلی با جیغ و داد حرف میزنه و عصبی شه فحش میده
مشکل دومم اینه که عموهاش سیگار میکشن و پسرم میبینه امشب انگشتش و گذاشته تو دهنش فوت میکنه میگه سیگاره واقعا ناراحت شدم نمیدونم چیکار کنم.
من نه میتونم نزارم بره خونه اونا و نه میتونم اونارو تغییر بدم چون بار ها گفتم و گوش ندادن پس یه راه حلی خارج از این دوتا بهم بدین لطفا
رفت و امدمو به حداقل رسوندم.قبلا دائم اونجا بود الان نهایت میانگین روزی یک ساعته.ولی تو خونه خودمون نه کسی داد میزنه نه فش نه همسرم سیگار میکشه،مادرم میگه بچه نهایتا به شما نگاه میکنه و از اونا تاثیر بلند مدت نمیگیره ولی من میترسم.نمیتونم بگم نره چون هم خودش خیلی اونجا رو دوست داره و خیلی بهونه میگیره ک بره هم اونا میگن بیاد.به اونا هم بگم تاثیری نداره قبلا گفتم