2777
2789

تنهابابچه هاتون زندگی میکنین...چجوری نمیترسین..من میخوام ازخونه پدرم برم امانمیدونم ازپسش برمیام یانه

میگن دردوازهرطرف بخونی میشه درد!ولی درمان وازاخربخونی میشه نامرد!مواظب باش واسه دردت به هردرمانی تن ندی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودم ك نه

ولي يك ليست بلند بالا مراجعه دارم.ك خبرشون رو دارم.

حداقل تهران خانماي اين تيپي زياده.خونه هاي اپارتماني هستن ك خب امنه..و امنتر هم ميكنن با حفاظ و غيره..

ديگه ي مادر بايد يادبگيره ب ترساش مبارزه كنه

💕

با توجه به حق و حقوق زن تو ایران و دید جامعه بهش بدترین کار بعد طلاق اینه،ی مادر بچه ها رو بیاره پیش ...

عزیزم یه مادر نمیتونه از بچش بگذره

من وقتی فک میکنم دخترم حتی یه ثانیه یا یه شب پیشم نباشه دیوونه میشم

خدایا ب دلامون آرامش بده
عزیزم بچه رو چجوری گرفتی؟ خودش داد؟ من خیلی نگران این مساله هستم 

دخترم موقع جدایی۱۱سالش بود ،البته یک سال و نیم پیش جدا شدم،در هر حال تو این سن منو انتخاب میکرد بچه  برا همین وارد اون مراحل دادگاه بازی نشدیم برا بچه

😊😊🙆‍♀️🙂
دخترم موقع جدایی۱۱سالش بود ،البته یک سال و نیم پیش جدا شدم،در هر حال تو این سن منو انتخاب میکرد بچه ...

دختر من۷ماهشه😞 کاش معجزه شه زندگیم درست شه

تحمل ندارم حتی یه شب پیشم نباشه😔

خدایا ب دلامون آرامش بده
عزیزم یه مادر نمیتونه از بچش بگذره من وقتی فک میکنم دخترم حتی یه ثانیه یا یه شب پیشم نباشه دیوونه م ...

نوشتم منطق ،،،این حرف شما از احساس میاد ،،مادر در یک صورت من میگم مشکلی نیست بچه بیارع ،پولدار باشه و به کار عالی ،در غیر این صورت اشتباهه ،،،هیچ مادری حاضر نیست ولی این خودخواهیه بیاری پیش خودمون چون ما طاقت نداریم ،،،اون مرد هم پدرشه دشمن نیست ،