2777
2789
عنوان

کیاطلاق گرفتن.وبچه هاهم گرفتن..الان چجوری میگذرونین.

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 32 پست
عزیزم چون دیدم میگم بچه ها عادت میکنن راحتر از منو شما همین،،خدا حفظشون کنه 

اره بچه هابه همه چی عادت میکنند.هم به محبت هم به بی محبتی..پیشه مادرمحبت میبینن نه پدر..پدرخسته شب میادمیوفته ایانامادری محبت میکنه خیلی خیلی کم بینشون پیش میاد..خداسرهیچ بچه ای نیاره

میگن دردوازهرطرف بخونی میشه درد!ولی درمان وازاخربخونی میشه نامرد!مواظب باش واسه دردت به هردرمانی تن ندی...
به نظرم بزرگترین ترس برا همه ماها چه زن چه مرد بی پولیه و نداری،از این جزئیات ریز نترس

قربونت..خداسرهیچ بنده ای بی پولی ونداری نیاره که خیلی سخته

میگن دردوازهرطرف بخونی میشه درد!ولی درمان وازاخربخونی میشه نامرد!مواظب باش واسه دردت به هردرمانی تن ندی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احساست رو میفهمم ولی ادم رو خدا طوری افریده ک عادت می‌کنه ،عجیب هم عادت می‌کنه ،،ولی سخته تنهایی تو ...

نمیدونم انقد ذهن ‌و مغزم درگیره ک خدا میدونه

فقط اینو‌میدونم ک من خواستم این بچه دنیا بیاد یه سال دکتر رفتم و نذر و نیاز کردم 

حالا ک هست من در قبالش مسعول هستم و بخاطره آینده خودم اونو از داشتن مادر محروم نمیکنم 

حالا پدرش خودش داند و خدای خودش 

سپردم ب خدا همه جی رو

خدایا ب دلامون آرامش بده