2777
2789
عنوان

کیاطلاق گرفتن.وبچه هاهم گرفتن..الان چجوری میگذرونین.

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نوشتم منطق ،،،این حرف شما از احساس میاد ،،مادر در یک صورت من میگم مشکلی نیست بچه بیارع ،پولدار باشه ...

اره عزیزم منطق ک باشه من الان باید همه جی رو ول کنم و‌برم ولی احساسم جلوم رو میکیره 

درسته پدرش هست و دشمنش نیست ولی مردا اندازه ما زنا برا بچه وقت نمیزارن فکر خودشونن اگه نبودن زندگی رو برا ما انقد جهنم نمیکردن بخاطره خودخواهیشون ک کار ب اینجا برسه 

چون معمولا خانوما میسازت این اقایون هستن ک ناسازگاری میکنن

خدایا ب دلامون آرامش بده
نترس،دیگه اونقدرام بی درو پیکر نیست مملکتمون

خداکنه..من همه ترساموخدروشکرزیرپاگذاشتم فقط همین یکی مونده اینم زیرپابزارم ایشالابعدبخودم افتخارمیکنم..والا

میگن دردوازهرطرف بخونی میشه درد!ولی درمان وازاخربخونی میشه نامرد!مواظب باش واسه دردت به هردرمانی تن ندی...
اره عزیزم منطق ک باشه من الان باید همه جی رو ول کنم و‌برم ولی احساسم جلوم رو میکیره  درسته پدر ...

عزیزم مرد بچه دار هم میتونه کار کنه هم ازدواج و حق حقوق داره و کمک ولی زن نمیتونه با وجود بچه هم کار کنه و هم شاید ازدواج و کمک هم نداره،،نفقه چند غاز،،،و آینده نامعلوم و تنهایی ،،ب فرهنگ و دید جامعه نگاه کنید ،،واقعا ظلمه ،،

عزیزم مرد بچه دار هم میتونه کار کنه هم ازدواج و حق حقوق داره و کمک ولی زن نمیتونه با وجود بچه هم کار ...

میفهمم چی میگی چون روزی صد بار به اینا فک میکنم ولی بازم مادرم و فکر نبود بچم از پا درم میاره

ترجیح میدم سختی بکشم ولی شبا موقع خواب صدای نفسای دخترم رو بشنوم🥲

خدایا ب دلامون آرامش بده
خداکنه..من همه ترساموخدروشکرزیرپاگذاشتم فقط همین یکی مونده اینم زیرپابزارم ایشالابعدبخودم افتخارمیکن ...

نگم یکی از بهترین تفریحاتم رانندگی تو جاده های خلوت و ترسناک و دور از ابادی و جنگلی تو شبه🤣😂سخت نگیر اینقدر

😊😊🙆‍♀️🙂
عزیزم مرد بچه دار هم میتونه کار کنه هم ازدواج و حق حقوق داره و کمک ولی زن نمیتونه با وجود بچه هم کار ...

همه اینادرسته...امابایدببینی بچه پیش مادرخوشحاله یاپدر....بچه هامن اصلاپیشه پدرشون نمیرن یعنی من به زوربزارم برن خدابزرگه روزی شون وخدامیده فقط بچه هاصدمه نبینن

میگن دردوازهرطرف بخونی میشه درد!ولی درمان وازاخربخونی میشه نامرد!مواظب باش واسه دردت به هردرمانی تن ندی...
نگم یکی از بهترین تفریحاتم رانندگی تو جاده های خلوت و ترسناک و دور از ابادی و جنگلی تو شبه🤣😂سخت نگ ...

دمدگرم..شیرزنی پس..

میفهمم چی میگی چون روزی صد بار به اینا فک میکنم ولی بازم مادرم و فکر نبود بچم از پا درم میاره ترجیح ...

احساست رو میفهمم ولی ادم رو خدا طوری افریده ک عادت می‌کنه ،عجیب هم عادت می‌کنه ،،ولی سخته تنهایی تو جامعه بچه همیشه کوچولو نمیمونه سخته ،خود مادر نیاز ب تکیه گاه داره نیاز ب همدم ،،بازم درود ب شما