2777
2789
عنوان

خانوما یه مشکلی برام پیش اومده مشورت بدید چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2371 بازدید | 55 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین اگه واقعا خراب کرده تحقیق کن مراحل شکایت برو اقدام به شکایت بکن

آره خودمم میگم دیگه نرم پیشش برم شکایت کنم پولمو پس بگیرم این اگه عرضه داشت همون بار اول دندونم عفونت نمیکرد فقط میترسم قانون طرف اون باشه و پولمو بخوره

موندنی ترین رفیق من امام حسین💔
آره خودمم میگم دیگه نرم پیشش برم شکایت کنم پولمو پس بگیرم این اگه عرضه داشت همون بار اول دندونم عفون ...

تو فردا شده بین مریض  اول برو پیش دکتر خادمی یا هر پزشک خوب دیگه ای که میشناسی نظرشون بپرس ببین علت چیه

من که ساکن تهران هستم چند وقتی با پیج این دکتر آشنا شدم خواستم نوبت بگیرم برم یهو دیدم مشهد خیلی خوش ...

چه خوب ،این دکتره که من رفتم خیلی بی تربیته مثه عقده ایا داد میزد سرم😔

اسی ببین پولت رو که نمیتونی زنده کنی چون اون‌پایه رو برات کار گذاشته. درمورد شکایت کردن هم انقدری دوندگی و برو بیا داره تازه اگه دکتره گردن کلفت نباشه که پشیمون بشی.

اگر نمیخپای دیگه نرو پیشش و برو ببین جای دیگه قبول میکنن قالب گیری کنن و دندون بذارن یا نه. 

اون ۶ تومن به نظرم همه ی پولی که باید میدادی نبوده، فقط پول پایه بوده

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

اسی ببین پولت رو که نمیتونی زنده کنی چون اون‌پایه رو برات کار گذاشته. درمورد شکایت کردن هم انقدری دو ...

اون پیچ رو درآورد از تو لثم گفت فید شده و عفونت کرده

۶ تومن هم نصف پولش بود