2777
2789
عنوان

خانوما یه مشکلی برام پیش اومده مشورت بدید چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2387 بازدید | 55 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله ببین این دکتر که میری هم نظر با دکتر بی اعصاب یا نه

سلام امشب رفتم یه دکتر خوب عکس دندونمو دید گفت کی گفته این دندون رو باید کشید ایمپلنت کرد ریشه دندونت سالم بوده😔گفت کاش نمی کشیدی فقط دندونت یه قاب لازم داشته😔

بعد گفت باید بررسی بشه چرا ایمپلنتت عفونت کرده کار دکترت بد بوده و دیگه پیشش نرو 😔

موندنی ترین رفیق من امام حسین💔
سلام امشب رفتم یه دکتر خوب عکس دندونمو دید گفت کی گفته این دندون رو باید کشید ایمپلنت کرد ریشه دندون ...

خدارو شکر رفتی پیش یه دکتر دیگه نشون دادی اگه ن باز میرفتی پیشش از من به شما نصیحت هر پزشکی میخواهید برید حتی دکتر عمومی  قبلش تحقیق کنید  مادر دوستم دندونش عصب کشی کرد باز درد داشت من بردم پیش دکتر خودم بعد معاینه عکس دکتر گفت دکتر اشتباهی دندون سالم عصب کشی کرده 😐🙃

خدارو شکر رفتی پیش یه دکتر دیگه نشون دادی اگه ن باز میرفتی پیشش از من به شما نصیحت هر پزشکی میخواهید ...

به منم گفت ریشه دندونت سالم بود نباید میکشیده ایمپلنت میکرده

فقط باید قاب میزاشت رو دندونت و بس😭

خدارو شکر رفتی پیش یه دکتر دیگه نشون دادی اگه ن باز میرفتی پیشش از من به شما نصیحت هر پزشکی میخواهید ...

اینم مثلا تحقیق کردم رفتم پیشش ولی اینجوری دندونمو داغون کرد

تو فردا شده بین مریض  اول برو پیش دکتر خادمی یا هر پزشک خوب دیگه ای که میشناسی نظرشون بپرس ببین ...

دکتر خادمی خودش عرضه نداره مریضهای خودش رو جمع کنه ، بعد این بدبخت رو از چاله در میاری ، میندازی تو چاه ، احتمالا شما یا خود دکتر کیومرث خادمی هستی ، یا منشی خادمی که داری براش بازاریابی میکنی ، من خودم به خاطر بلایی که دکتر خادمی سدم آورده ، میخوام ازش شکایت کنم 

دکتر خادمی خودش عرضه نداره مریضهای خودش رو جمع کنه ، بعد این بدبخت رو از چاله در میاری ، میندازی تو ...

دورت بگردم با چهار تا پیام من قضاوتم نکن من ساکن تهرانم دکتر خادمی مشهد من تو اینستا دیدم کامنت هاش خوندم به این خانم گفتم حتی نوشتم هر دکتری هم میخوای بری حتی دکتر عمومی حسابی تحقیق کن اگه ن من خودم از دوازده سالگی تا الان که سی سالمه فقط فقط تهران پیش دکتر عباس سمیعیان و همکارش عبدالله حاجی بابایی میرم 

لطفا کسی رو که از نزدیک کارشو ندیدی به مریضهای بیچاره معرفی نکن ، چهار تا دندون من رو خادمی ، فاتحه خوند ، خیلی جاها ازش شکایت کردم ، ولی به هیچ نتیجه ای نرسیدم ، آخرشم شدت خرابکاریش به حدی بود ، که هر چهار تا دندون که فقط یک روکش ساده میخواست رو مجبور شدم ، بکشم و جاش ایمپلنت بذارم ، شدت خرابکاریش به حدی بود ، که هیچ دکتری حاضر نبود خرابکاریشو درست کنه ، منم گول تبلیغات پبج اینستاشو خوردم ، ولی وقتی میری مطبش ، فقط جلسه اول دکتر رو با زبون بازی زیاد میبینی ، بعد که پول رو دادی ،  و از جلسه دوم دیگه دکتر جواب سلامتو هم نمیده و کارها رو نرسهای خیلی خیلی مبتدی و کار آموز برات انجام میدن