2777
2789
عنوان

هدفتون از ازدواج چی بوده(یا چیه)؟

826 بازدید | 53 پست

چون به سن ازدواج رسیده بودین ازدواج کردین؟
چون عاشق شدین ازدواج کردین؟
برای پول؟
یا چی؟
دقیقا هدف از ازواج چی باشه خوبه؟ شما هدفتون چی بوده....
چیشد که متوجه شدین الان میخواین که ازدواج کنین یا الان اماده ازدواجین؟

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃

فرار از مجردی

اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 

۱۵ سالم بود عاشق شدم الانم ۲۲ سالمه هنوز مثل روزای اول عاشقم و ثمره ازدواجمون به دختره که تماشا کردنش به تموم دنیا می ارزه البته درسمو خوندم و الان سال آخر رشته تربیت بدنی هستم

تاپیک هامو دنبال کنید و با سبک‌زندگیم بیشتر آشنا شید💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرار از مجردی

یعنی فرار از تنهایی؟ یا شرایط خونتون جوری بود که میخواستین ازش فرار کنین؟

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃

هدف من اول این بود که به گناه نیوفتم چون با شوهرم دوست بودم عذاب وجدان گرفته بودم بخاطر مسائل شرعی

الان میگم مثل سگگگگگگگگگگگگگگ پشیمونم از ازدواجم

خانواده شوهرم خیلی در حقم ظلم کردن رسما نامردی در حق من و شوهرم تمام کردن

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

یعنی فرار از تنهایی؟ یا شرایط خونتون جوری بود که میخواستین ازش فرار کنین؟

اره حوصله جو خونمون رو نداشتم دوسداشتم از تنهایی هم دربیام 

اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 
۱۵ سالم بود عاشق شدم الانم ۲۲ سالمه هنوز مثل روزای اول عاشقم و ثمره ازدواجمون به دختره که تماشا کردن ...

تو 15 سالگی از ازدواج نترسیدی؟ دقیقا سوالم اینه...چطوری متوجه شدین میتونیئ یه زندگی رو بچرخونین...؟ چی تو خودتون دیدین؟

الان اوضاع چطوره ، خوشبختی ؟

اره بد نیستم راضیم خدارو شکر البته اوایل مشکلات خودمو داشتم 

اینجانب اونقدر مامان غر زد ازدواج کردم البته الان ولی راضیم

یعنی ازدواج کردین چون سن ازدواجتون بود... درسته؟

تو 15 سالگی از ازدواج نترسیدی؟ دقیقا سوالم اینه...چطوری متوجه شدین میتونیئ یه زندگی رو بچرخونین...؟ ...

نمیدونم مادر شوهرم خیلی مهربونه دوسال اول به خواست خودم کنارش موندم و کلی با مهربونی زندگی کردن رو بهم یاد داد بعدشم یه خونه خریدیمو یعنی تو ۱۷ سالگی قشنگ هم زندگیمو اداره کردم هم بچه و هم درس از زندگیم راضیم خدا رو شکر

تاپیک هامو دنبال کنید و با سبک‌زندگیم بیشتر آشنا شید💚
هدف من اول این بود که به گناه نیوفتم چون با شوهرم دوست بودم عذاب وجدان گرفته بودم بخاطر مسائل شرعی ...

اهاا...ممنونم...
امیدوارم خدا به راه راست هدایتشون کنه...با شما مهربون تر شن🩷