2777
2789

تو تاپیک قبلیم راجب نگاه کردن شوهرم به فیلمای ‌.. حرف زدم با وجود اینکه من زن عقدیشم درسته همیشه پیشش نیستم ولی هرموقع درخواست کنه رد نمیکنم

با این وجود ماهیانه ۵ بار از اون فیلما سرچ میکنه شبا ساعت ۲ وقتی من خونمون هستم

ب منم تا حالا نگفتم حتی وقتی ازش پرسیدم!!

حالا میخام مچشو بگیرم حالشو جا بیارم چون وقتی یچیزی یواشکی نگاه میکنه به منم نمیگه یعنی ی جا کار میلنگه و خیانته

بعد ی سریا تو تاپیک قبل گفتن خیانت نیستو ب روش نیار🫥عادیه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نگا کردن فیلم خوب نیست و کم کم تنوع طلب میشن اما اگه بگی هم با حواس جمع تر این کار و می‌کنه و مردا ترک نمیکنن 

من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم❤️                             متاهل و متعهد ❤️

معتاده باید درمان بشه 

🍋🍋🍋🍋ما نینیسایتیا گرسنگان عکسی هستیم  🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋ellen_.art@🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋به صورتی بودن گوگولی بودن اینجا نگاه نکن این سایت خیلی ترسناکه👹☠️☠️🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋 🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍒🍋🍋🍋🍋🍋

وقتی کسی رو مدام کنترل کنی پنهونکار میشه 

یبار تذکر جدی بده و جلوش وایسا اگه ادم شد که هیچ اگه نه خود دانی

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

بروپدرشو دربیار بزن لت وپارش کن اسید بپاش روش

جدیدا یه تاپیک. میزنن نظرسنجی میکنن بعدش یه تاپیک میزنن فلان حرف روزدن فلان چیز روگفتن

خوب عزیزم من نظرسنجی همینه هرکی نظرخودشومیگه شماحالا یاموافقی یامخالف 

اگرتحمل شنیدن نظرات بقیه روندارید اصلا تاپیک. نزنید

خدایاتکیه داده ام به آسمانی که تو روی ابرهایش نشسته ای♥
۹۹ درصد ادمها حداقل یکبار فیلم پ..ورن دیدن ..خودمم دیدم دیگه خائنم؟شوهرمم قبلا میدید اوایل ازدواج آم ...

چرا اوایل میدید الان خوشش نمیااد؟

شوهر من والا ۳۵ سالشع قبلا ی ازدواج ناموفف داشته با منم دوساله رابطه داره بچه ۲۰ ساله نیس بگم درست میشه