2777
2789
عنوان

خونریزی و لانه گزینی

127 بازدید | 7 پست

وای خیلی نگرانم اولین باره اینجوری شدمه ده روز تا موندم مونده الانم دوروزه یه خونریزی خیلیییی سبک دارم ن اینکه لکه بینی باشه ن اینکه شبیه پریود فقط یه خون ریزی ک نیاز ب پد هم ندارم ماه قبل سنو دادم سالم بودم پریودم ۲۸ روزه بود ممکنه لانه گزینی باشه ولی خب لانه گزینی ک نباید خون ریزی اینجوری باشه هم

دل مرنجان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو بعضی جاها خوندم که جنین بیاد تو رحم جاش مطمئن بشه لک داره ولی هم یکی از فامیلای ما هم یکی تو تاپیکم گفته بود برای بارداری خارج از رحم اینجوری میشه نمیخوام بترسونمت عزیزم ولی یه دکتر برو انشالله که خیر هست 

دنیا میگذره همونجوری که ما میگذریم
من تو بعضی جاها خوندم که جنین بیاد تو رحم جاش مطمئن بشه لک داره ولی هم یکی از فامیلای ما هم یکی تو ت ...

امروز رفتم ولی دکتر گفت مهم نیست شاید پریودم زودتر اتفاق افتاده شایدم لانه گزینی باید صبر ‌کنی ببینی چندروز طول میکشه سنو هم ننوشت برام اخه

دل مرنجان
امروز رفتم ولی دکتر گفت مهم نیست شاید پریودم زودتر اتفاق افتاده شایدم لانه گزینی باید صبر ‌کنی ببینی ...

انشالله که جای نگرانی نیست عزیزم اگه بود دکتر میگفت استراحت کن

دنیا میگذره همونجوری که ما میگذریم