2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم موهای دخترمو بدون اجازه م قیچی کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 3551 بازدید | 94 پست
من با جاریم مصکل دارم ولی به بچم هیچی نمیگم خیلی راحت با بچه های جاریم بازی میکنه میره پیش جاریم بغل ...

بخدا منم با خواهرای شوهرم قهر بودم ولی مراسمات و جشن ها میاومدن بچم‌میبردن پیش خودشون هیچی نمیگفتم اونام دل دارند سنگ که نیستند قهر من و خواهرای شوهرم ربطی به بچه نداره الانم‌ بچم عمه خاش دوست داره ومیشناسه شون با اینکه ازشون دوریم

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

خب شمام تلافی کن  برو خونه شون و یه چیزی که براشون مهمه رو دور از چشم بقیه بشکن بگو ای وای از ...

هعزیزم پدرشهم توی اون جشن بوده

واگر نمیذاشتم بره

شوهرم میگفت چرااجازه نمیدی و....

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404.....  هدف اول: 70  ....... هدف دوم: 68  .......  هدف سوم: 66  ....... هدف چهارم: 64 ......  هدف پنجم: 62 ......  هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ......  هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 .....  هدف یازدهم: ۵۴ .....  هدف دوازدهم: 53 .....  هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوب بعدش چی شد

هیچی دیگه اینقدر گریه کردم اونا هم می‌خندیدن

می‌گفتند خوشکل شده 

با کلی تل و گل سر درستش کردم ولی چند وقت پیش فیلم عروسی داییم دیدم وای خیلی بد بوده موهاش 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

عزیزم میدونم خیلی سخته درکت میکنم  گلم به نظرم بعدا که خواهرشوهرتو دیدی بهش غیر مستقیم بگو که خوشت نمیاد ازین کارا و باید اجازه میگرفت و اینکه شما از نظر قانونی و شرعا حق خونه مستقل از خانواده همسر دارین بهتره به همسرت بگی یا دلیل واسش بیاری البته نه با دعوا .. بهش بگو اگه اینجا بمونیم بیشتر ازین اختلافامون بیشتر میشه و کدورت پیش میاد ناخواسته

به نظرم به بچت بگو بره از عمش تشکر کنه

۱.بچه قدرشناسی رو یاد م یگیره

۲.اگه خواهرشوهرت بقعمه که به قول تو نتونسته تورو آزار بده و تو با وجود نیتی که اون داشته مهربونی کردی نه تنها دیگه به این دخالت ها ادامه نمی ده بلکه شرمنده هم می شه

بالاخره یکی حرف منو فهمید خداروشکرررر

عزیزم تو معلومه آدم کینه ای و دنبال شری هستی بیست نفر گفتن که ایراد نداره و ول کن و الکی خودت رو عذاب ندادحرفی نزدی تا یکی اومد سمت تو گفتی آخی یکی منو فهمید .ما هم فهمیدیم نباید میکرد اما نمیشه صددرصد گفت که از لج تو این کار رو کرده اگه بد بود مطمئنم بچه رو نمی دادی دستش ببره.اگه بازم بد بود بچه ات خودش نمیرفت باهاش لج تو رو می گرفت .بهتر هرچیزی رو این همه شلوغش نکنی همیشه هر ماجرایی دو سر داره .فقط طرف شر رو نبین یک درصد هم احتمال به خوبی بده.با این سری که تو داری معلومه کسی باهات خوب نمیشه.

بابا این چ کاریه شکایت زشته ها   وقتی قهرین دیگه ارتباط هم به صفر برسونید  دختر من بچه ب ...

😂😂😂😂😂😂😂😂مامان منم عادت داره ،،، دخترم که کوچیک بود میرفت خونشون ،،، تر میزد به موهای دخترم و میوردش خونه،،، 

هعزیزم پدرشهم توی اون جشن بوده واگر نمیذاشتم بره شوهرم میگفت چرااجازه نمیدی و....

فعلا برو تو کار تلافی اما زیرپوستی و آروم وبیصدا مثل  خودشون 

نه با هیاهو و جنگ و جدل و شکایت

وطن ای مادر غمدیده ام.......

😂😂😂😂😂😂😂😂مامان منم عادت داره ،،، دخترم که کوچیک بود میرفت خونشون ،،، تر میزد به موهای دخترم و ...

من مادر شوهرم هربار من میدی میگفت بیا موهات نوک گیری کنم دستم سبکه راستم میگفت خداییش دستش سبکه زود موهام بلند میشد

موهای دختراشم خودش نوگ گیری میکنه

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

غلط كرده كه اين كارو كرده . خيلي كار زشتي كرده . ولي شما با شرايطي كه داري تنها راه نجاتت اينه كه بين خودتون ديوار بزنيد . اگر بهانه ميارن با چند تا آهن و يه مقدار فنس ميتونيد بين خودتون و اونها رو فنس كشي كنيد . براش در بزاريد كه از طرف شما باز بشه . بعدا رو فنس ها رو برزنت ميكشيد . ولي ممكنه بهانه بيارن بگن اگر ديوار بكشيد خونه مون دلگير ميشه . ولي در مورد فنس نميتونن اينو بگن . مگه نشنيدي كه ميگن خشت اول گر نهد نعمار كج تا ثريا ميرود ديوار كج . شما همون روز اول نبايد قبول ميكردي كه با آدمي كه ميخواد پيش خواهرش و مادرش زندگي كنه زندگي كنيد . اشتباه كردي و حالا بايد درستش كني . ميتوني درستش كني . 

فعلا برو تو کار تلافی اما زیرپوستی و آروم وبیصدا مثل  خودشون  نه با هیاهو و جنگ و جدل و ش ...

چطوری

میشه راهنماییم کنید لطفا

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404.....  هدف اول: 70  ....... هدف دوم: 68  .......  هدف سوم: 66  ....... هدف چهارم: 64 ......  هدف پنجم: 62 ......  هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ......  هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 .....  هدف یازدهم: ۵۴ .....  هدف دوازدهم: 53 .....  هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

😂😂😂😂😂😂😂😂مامان منم عادت داره ،،، دخترم که کوچیک بود میرفت خونشون ،،، تر میزد به موهای دخترم و ...

مادرها تفاوتی هم نداره مادر خودت یا مادر همسر 

کلا باید یکبار موهای بچه ها را بازیچه دستشون کنند😂

منطقشون هم این هست که مو میاد تو چشمای بچه اذیتش می‌کنه 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
غلط كرده كه اين كارو كرده . خيلي كار زشتي كرده . ولي شما با شرايطي كه داري تنها راه نجاتت اينه كه بي ...

منو به زور شوهر دادن خواهر

حالا گفته میخواد دیوار کشی کنه

ولی میخوام تلافی کارشو در بیارم ولی نمیدونم چطوری وچیکار کنم

مادرها تفاوتی هم نداره مادر خودت یا مادر همسر  کلا باید یکبار موهای بچه ها را بازیچه دستشون کن ...

مادرشوهرِ منم میخواست بره ارایشگاه اصلاح ابرو انجام بده گفت بده دخترتو ببرم موهاشو چتری کنم،منم گفتم ببر.

ارایشگرِ گیس بریده همه ی چتری ها رو قیچی کرده بود دوتا بند انگشت ازش گذاشته بود.هرکی میدید میگفت چرا مث غربتی ها کوتاه کردین.

بخدا توی دلم قشقرق بود ولی به روی خودم نمیاوردم جلوی مادرشوهرم گفتم‌ناراحت نشه.

خدایا شکرت

کاربران عزیز مو مهم نیست اون بچه مادر داره باید ازش اجازه بگیره نشنیدین میگن وقتی میخوایین بچه ای رو ...

دقیقا