2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم موهای دخترمو بدون اجازه م قیچی کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 3551 بازدید | 94 پست
چطوری میشه راهنماییم کنید لطفا

چی بگم والا

نمیدونم به چه مناسبت هایی رفت و آمد می کنید و چجوریاس که بتونم ایده بدم

اما مثلا وقتی اون خواهرشوهرت میاد خونه تون وقتی بهش رسیدی بهش چایی تعارف نکن چایی رو با سینی بذار نزدیکش خودش برداره

تا ته می سوزه

این چیزا با بحث و جدل بدتر میشه باید مثل خودشون در سکوت و بی خبری تلافی بشه

یا مثلا به همه سلام بده دست بده به ایشون که رسیدی فقط سرتو تکون بده و رد شو حالش گرفته میشه

باور کن یه چیزایی هست دردش از صد تا فحش بدتره اگر اینجور که میگی ناراحتت کردن تو هم مبارزه ی منفی کن

وطن ای مادر غمدیده ام.......

اسی جان نفرت و خشم همه وجودت رو گرفته

ب خودت بیا

خودت رو نجات بده وگرنه اینهمه نفرت دور از جون کلی مریضی میشه از همه جات میزنه بیرون

حتما برو روانشناس مشاور متخصص تو حیطه خانواده

مهارتهای ارتباطی و گذشت یاد بگیر

خودت رو رها کن

(متاسفانه) امروزه در حوزه علمیه، دروس اخلاقیِ عملی و سیروسلوک الی الله و عرفانِ شهودی،بطورکلی ترک شده است.  (درحالیکه) آنچه (در حوزه) باید مهم باشد تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودی است که ماراآشنابحقیقت اسلام میکندوانسانیت رابمامینمایاند.دورانی ک حقیر،نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بودوبس،اوهم وقتی به نماز می آمدعبا برسرمیکشیدوازعارف بودن اوکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدامیدانددرمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و باچه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعدانقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی ومعارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک رانوشتم(باموضوع عرفان وسیروسلوک). روزی ازحوزه آمدندوگفتندشما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتروعمیقتر،تابرای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابهاتااندازه ای مفیداست ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه هارا زنده میکندوروح اسلام رازنده مینمایدتدریس حکمتِ عملی وتربیت طلاب به عرفان شهودی است ک بنیاداولیه نفوس راتغییر میدهد وآنان رابه طهارت واقعی وحقیقی میکشاندواگرحوزه اینطورشود حاکمانی تربیت میشوندکه مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریینِ امیرالمومنین علیهم السلام میشوندوقادرندباطهارت ونفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشورودنیا بگذارندوبه اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود!امااین جواب کامل نیس زیراهمانطورکه فقه و اصول و عربی مرزدارد،عرفانِ عملی واخلاقِ شهودی هم مرزداردوبایددنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه راازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارندتهی وخالی نگذاشت.باذکراین مطالب علت اختفای علامه طباطباییهاووگلپایگانیهامشهودمیشودحتی بعدِانقلاب...(بخشی از کتاب روح مجرد اثرعلامه طهرانی رحمه الله)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چی بگم والا  نمیدونم به چه مناسبت هایی رفت و آمد می کنید و چجوریاس که بتونم ایده بدم اما مثلا ...

عزیزم من دوساله باهاشون ارتباط ندارم وحرف نمیزنم باهاشون

و خواستم طلاق بگیرم بخاطرشون حتی

بعد شوهرم اومد توی دادگاه وپیش قاضی تعهد داد وانگشت زدکه دیگه هیچ گونه دخالتی توی زندگیم نکنن ومن برگشتم 

حالا که برگشتم

همون آش وهمون کاسه ست

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404.....  هدف اول: 70  ....... هدف دوم: 68  .......  هدف سوم: 66  ....... هدف چهارم: 64 ......  هدف پنجم: 62 ......  هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ......  هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 .....  هدف یازدهم: ۵۴ .....  هدف دوازدهم: 53 .....  هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

کاربران عزیز مو مهم نیست اون بچه مادر داره باید ازش اجازه بگیره نشنیدین میگن وقتی میخوایین بچه ای رو ...

کسی نگفت مهم نیست فقط نیاز به شکایت کردن و پیگیری برای شکایت نیست.

شوهرِ اسی الان فک‌کردی چه فکری راجبه اسی میکنه؟به چشمِ کسی که دنبالِ شر هست میبینش و در اولین فرصت اسی رو میذاره کنار.

اسی یکم ارامششو حفظ کنه لااقل عصبیه فحش بده ولی اینکه بری برای شکایت و فلان خیلی زشته براش.

خدایا شکرت

عزیزم من دوساله باهاشون ارتباط ندارم وحرف نمیزنم باهاشون و خواستم طلاق بگیرم بخاطرشون حتی بعد شوهر ...

بالاخره فرصت پیش میاد صبور باش

فعلا زندگیتو بکن

در رو یه پاشنه نمی چرخه که

نوبت شمام میشه

مثلا اگر یکی شون سقط شد شمام عین خیالت نباشه

وطن ای مادر غمدیده ام.......

مهریه هم‌اجرا گذاشته بودی؟

نفقه فقط

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404.....  هدف اول: 70  ....... هدف دوم: 68  .......  هدف سوم: 66  ....... هدف چهارم: 64 ......  هدف پنجم: 62 ......  هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ......  هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 .....  هدف یازدهم: ۵۴ .....  هدف دوازدهم: 53 .....  هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

مادرشوهرِ منم میخواست بره ارایشگاه اصلاح ابرو انجام بده گفت بده دخترتو ببرم موهاشو چتری کنم،منم گفتم ...

حالتونو کاملآ میفهمم

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
بالاخره فرصت پیش میاد صبور باش فعلا زندگیتو بکن در رو یه پاشنه نمی چرخه که نوبت شمام میشه مثلا ا ...

من میخوام همین کارو کنم

ولی نمیشن که

اتفاقا مراسم بابام نیومدن

اولا قیچی با رفتم به ارایشگاه خیلی متفاوته دوما شاید واقعا با چتری خوشگل تر شده؟ 

خواهر شوهرت مجرده یا متاهل؟ اگه متاهل دستش درد نکنه شوهرش راضی شدا  برادر زادشو برده عروسی هوای بچتو هم داشته توهم بخاطر یک چتری میخوای بری شکایت کنی؟؟؟؟؟؟ بابا بخدا قسم شکایت خیلی مسخره و خنده داره چقدر شماها بچه اید تا اونجای قضیه کنار اومدم فقط اونجا که گفتی شکایت کنم !!!!! 

عزیزم ایشون واسه اینکه منو آزار بده رفته موهای بچه رو کوتاه کرده

ینی شماباکوتاه کردن موی دخترت آزار میبینی ؟ اگه دخترت دوس داره موی کوتاهشو ولش کن اصلابرو خودت نیار .تازه بهتر توحمام راحت سرش شسته میشه

لایک نکنید .توروخدا 

چطور میتونید بگید دنباله حاشیه نرو اتفاقا اون بچه دور از جون بی پدر یا مادر نبوده که براش تصمیم بگیرن موهاشو بزنن مادر بزرگ پدریم موهای داداش کوچیکمو زد وپدرم باهاش حسابی برخورد کرد هیچکس حق نداره کوچکترین تصمیمی برای بچه دیگران بگیره

🌺فقط 21 روز، برای 21 روز غذای سالم بخورید و ورزش کنید. بعد از آن تبدیل به عادت شما می‌شود.🌺