2777
2789

فقط درمورد ثروت نپرسید حس میکنم فعلا نباید درموردش صحبت کنم💚

درمورد روابط، سلامتی و عزت نفس بپرسید💚

لطفا آدرس پیجمو درخواست نکنید 🙏🏻 نمی‌تونم بگم خلاف قوانین سایته💚سوالات راجع به ثروت رو جواب نمیدم چون هنوز خودمو شایسته صحبت درباره این موضوع نمی‌دونم سوالاتتون درمورد قانون جذب، عزت‌نفس و روابط رو در تاپیک سوالات یا در خصوصی بپرسید💚

در مورد بیماری نمیشه 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای خاهر منشا همشون احساس خوبه که فعلا من ندارمش........کائنات فقط به حس خوب پاسخ میده

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  
روانشناسی زرد

رنگ قشنگیه😍

لطفا آدرس پیجمو درخواست نکنید 🙏🏻 نمی‌تونم بگم خلاف قوانین سایته💚سوالات راجع به ثروت رو جواب نمیدم چون هنوز خودمو شایسته صحبت درباره این موضوع نمی‌دونم سوالاتتون درمورد قانون جذب، عزت‌نفس و روابط رو در تاپیک سوالات یا در خصوصی بپرسید💚
در مورد بیماری نمیشه 

میتونید بپرسید 

میتونید بپرسید 

مریضم دوس دارم خوب باشم .ابجیم میگه هی نگو مریضم باعث شده بازم بیماری جدید بگیری ولی خب وقتی درد دارم چطور میتونم مثبت باشم

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
لطفا اگ جوابتو داد بهم بگو اگ منفی گفت ک خوب نیستو اینا بهم نگو لطفااااا اگ خوب راجبش گفت بهم بگو می ...

آره عشقممم 

من خودم استفاده میکنم بنظرم خیلی خوبه

میخاستم ی ساب شخصی بگیرم نمی‌دونم از کجا 

چجوری شوهرمو جذب کنم ب نظرت

به نظرم اول خودتو جذب کن 🙂

ببین چی از شوهرت میخوای

تمام خصوصیاتی که از مرد ايده‌آلت میخوای بنویس و بعد یه نگاه به خودت بنداز ببین آیا این زن مناسب این مرد ايده‌آل هست یا نه؟ 

اگه نیست بیا یه لیست بنویس از خصوصیاتی که زن ایده‌آل اون مرد میخواد🙂

و اون خصوصیات رو تو خودت به وجود بیاد البته تا جایی که اذیت نشی قرار نیست به خودت آسیب بزنی 

قراره یه سری خصوصیات مثبت رو وارد خودت کنی

و بعد کم کم میبینی که رفتار همسرت تغییر میکنه

ای خاهر منشا همشون احساس خوبه که فعلا من ندارمش........کائنات فقط به حس خوب پاسخ میده

دقیقا احساس راهنمای درونه 

یه نشونه اس که افکارت الان مثبته یا منفی

در حالت عادی هممون احساسمون منفیه

احساس خوب ساختنیه

باید یاد بگیری چجوری بسازیش