2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون زندگیمو جهنم کرده ازهرنظر که فکرشو بکنی.

اول اینو بگم که خیالتون راحت بشه : شما نمی‌تونید چیزی رو تو زندگی کسی جذب کنید 

قانون جذب قانون عدالته، یعنی من میتونم با افکارم هر چیزی رو تو زندگی خودم جذب کنم، پس اونی هم که ازش متنفرم میتونه هر چیزی رو تو زندگی خودش جذب کنه

اگه من بتونم با قدرت افکارم مرگ یکی رو جلو بندازم پس یکی دیگه هم میتونه با قدرت افکارش مرگ منو جلو بندازه، پس این اصلا درست و عادلانه و قشنگ نیست

شما فکر می‌کنید با مرگ ایشون حالتون خوب میشه ولی اصلا اینطور نیست

نمیخوام مثل بقیه نصیحت کنم که آرامش تو بخششه و طرز تفکرتون رو قضاوت کنم

میخوام از نظر قانون جذبی تحلیلش کنم

احساس خوب، احساس خوب رو جذب میکنه و احساس بد، احساس بد رو جذب میکنه

شما الان احساستون بده، پس به هیچ عنوان نمی‌تونید احساس خوبی جذب کنید، چه مرگ اتفاق بیافته چه نیافته شما احساس خوبی پیدا نمی‌کنید 

اون چیزی که باعث به وجود اومدن یه احساس در ما میشه افکاره

چه چیزی باعث احساس بد شما نسبت به اون آدم شده؟ افکاری که نسبت به اون آدم دارید

پس شما برای آرامشتون باید این افکار رو پیدا و درست کنید 

بازم میگم برای آرامش خودتون

فکر می‌کنید شما چرای آرزوی مرگ اون آدم رو دارید؟ برای اینکه به یه احساس خوب و آرامش برسید دیگه

خوب اون احساس رو می‌تونید همین الان با تغییر افکارتون تو خودتون به وجود بیارید 

اینطوری چه اون شخص بمیره چه نمیره شما در هر صورت خوشحال خواهید بود

چون با افکار و احساس خوبتون، اتفاقات و احساسات خوب رو جذب می‌کنید 

من از نظر قانون جذبی خواستم کمکی بهتون کرده باشم انتخاب با خودتونه میخواید با آرزوی مرگ اون آدم، که وقت تلف کردنه چون نمی‌تونید جذبش کنید، ذهن خودتون رو درگیر کنید

یا همون زمان رو بذارید برای رشد و پروش افکار مثبت خودتون و در نهایت احساس خوب و آرامش

لطفا آدرس پیجمو درخواست نکنید 🙏🏻 نمی‌تونم بگم خلاف قوانین سایته💚سوالات راجع به ثروت رو جواب نمیدم چون هنوز خودمو شایسته صحبت درباره این موضوع نمی‌دونم سوالاتتون درمورد قانون جذب، عزت‌نفس و روابط رو در تاپیک سوالات یا در خصوصی بپرسید💚
چطوری نمره بیستو جذب کنم؟😂

اول اینکه بدون درس خوندن و تلاش فیزیکی هیچ اتفاقی نمی‌افته 

شما با قانون جذب میتونید میزان نتیجه ای که میگیرید رو بهتر کنید

یعنی وقتی از قانون جذب و افکار مثبت استفاده میکنید هم باورتون نسبت به موفق شدنتون بیشتر میشه 

هم اینکه ممکنه راهکارهایی به ذهنتون برسه که بتونید بهتر یاد بگیرید 

نمره خوب رو نمیشه جذب کرد

شما باید احساس خوشحالی بعد از نمره خوب گرفتن رو تو خودتون به وجود بیارید و اون احساس رو جذب کنید

وقتی اون احساس خوب رو تو خودتون به وجود آوردید، ناخودآگاه تمایل پیدا میکنه که باز هم اون تجربه قشنگ رو حس کنه

پس راه‌هایی رو جلوی پاتون میذاره که بتونید باز هم به اون احساس خوب دسترسی پیدا کنید 

علاوه بر درس خوندن میتونید از تجسم و نوشتن استفاده کنید

به این صورت که ببینید بعد از نمره خوبی که گرفتید چه احساسی دارید و دیگران چی بهتون میگن

احساس افتخار و موفقیت و رضایت رو تو خودتون به وجود بیارید 

لطفا آدرس پیجمو درخواست نکنید 🙏🏻 نمی‌تونم بگم خلاف قوانین سایته💚سوالات راجع به ثروت رو جواب نمیدم چون هنوز خودمو شایسته صحبت درباره این موضوع نمی‌دونم سوالاتتون درمورد قانون جذب، عزت‌نفس و روابط رو در تاپیک سوالات یا در خصوصی بپرسید💚
بله درسته. خیلی ممنونم عزیزم💝🌷

خواهش میکنم عزیزم امیدوارم موفق باشید 💚

چه جالب 🙂 ممنون از توضیحاتت  سوالی داشتم بازم ازت میپرسم

خواهش میکنم عزیزم  خوشحال میشم💚

سلام من قبلا تو زندگی ام چون خیلی اذیت میشدم مثلا همسرم با رفتارش یا پسرم با کاراش خیلی اذیتم می کردن منم هر کاری کردم اصلاح نشدن همش هم در موردشون فکر های منفی داشتم می خواهم بگم یه مدت شروع کردم قرآن خوندن نسبت بهشون بی تفاوت شدم مثلا به خودم می گم چه اهمیتی داره فلانی درس نمی خونه مهم اون بالایی که کنارم  یا چه اهمیتی داره فلا نی داره فیلم بد می بینه الان خدا کنارش مانع میشه فیلم بد ببینه یعنی می خواهم بگم خدا رو به عنوان یه قدرتمند در کنارم حس کردم که مانع رفتار بد دیگران میشه به نظرتون درست آخه قبلا حتی بیرون هم می رفتم نمی تونستم یه لحظه تو خونه تنهاشون بگذارم الان با این روش اضطراب نمی گیرم  منظورم امیدوارم رسونده باشم 

سلام من قبلا تو زندگی ام چون خیلی اذیت میشدم مثلا همسرم با رفتارش یا پسرم با کاراش خیلی اذیتم می کرد ...

اینکه روشی پیدا کردید و فکری رو انتخاب کردید که بهتون آرامش بده خیلی خوبه

این نشون میده شما خودتون رو دوست دارید و همینطور پذیرفتید قدرت تغییر دیگران رو ندارید و اونا اختیار زندگی خودشون رو دارن

خدا هیچوقت تو کار بنده‌اش دخالت نمیکنه

وقتی توی قرآن گفته به انسان قدرت اختیار دادم یعنی حتی خودش هم دخالتی توی مسیر زندگی انسان نداره

اگه قرار بود خدا مانع کارای بد انسان بشه، هیچ قت..لی اتفاق نمی‌افتاد! به هیچکسی تجا..وز نمیشد! 

ولی این نباید به شما استرس بده 

شما قدرت تغییر دیگران رو ندارید ولی میتونید تاثیرگذار باشید. وقتی احساستون خوب باشه به زندگیتون عاشقانه نگاه کنید، وقتی به همسر و فرزندتون عشق بدید و سعی کنید دیدگاه مثبت نسبت بهشون داشته باشید، تاثیرگذار میشید، کلامتون خدایی میشه

کلام خدا عشقه. خدا هیچوقت بنده‌اش رو مجبور به کاری نکرد. میذاره خودش راهشو انتخاب کنه، نهایتش اینه که سرش به سنگ میخوره و برمیگرده! 

اگه می‌خواید رفتارتون خداگونه باشه باید به همسر و فرزندتون اجازه بدید راه خودشون رو برن

ناراحتی شما به خاطر رفتار بد اونا نیست به خاطر دیدگاهتون نسبت به اون رفتاره

چون همین الان خانم‌های زیادی هستن که همسر و فرزندشون همین رفتارهارو دارن ولی اون خانم‌ها ناراحت نیستن! 

پس باید دیدگاهتون رو عوض کنید، هر جور که خودتون میدونید

نهایتش میتونید به این فکر کنید شاید این راهی که دارن میرن تهش یه درسی براشون داره که همون مسیر زندگیشون رو عوض میکنه 

خودتون بهتر میدونید چه دیدگاهی انتخاب کنید

فقط باید کاری کنید احساستون نسبت به همسر و فرزندتون خوب بشه

اینطوری آدم تاثیرگذاری میشید و میتونید روی مثبت شدن رفتار اونا تاثیر بذارید

ممنونم ازتون سپاس گذارم خیلی عالی یود  چند بار  صحیتهاتون خوندم واقعا عالی وتاثیر  گذار بود امیدوارم خدایهترین ها  رو جلو روتون قراریده که وقت گذاشتید پاسخگو بودید 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️❤️❤️

ممنونم ازتون سپاس گذارم خیلی عالی یود  چند بار  صحیتهاتون خوندم واقعا عالی وتاثیر  گذ ...

خواهش میکنم عزیزم خیلی خوشحالم که براتون مفید بوده

مرسی از دعای قشنگتون 💚