چرا آمار خودکشی بالا رفته بین جوونامون افسردگی و ضعف روحی مردم زیاد شده..این بنده خدا بابای سه تا بچه بوده جلو چشم بچه های کوچولش خودکشی کرده الهی بمیرم واس دل بچه هاش با بچه ها تنها بوده اینو همسرش مشکل داشتن اینم قرص میخوره خودشو میکشه بعد چندین ساعت ک بقیه میان بالا سرشون میبینن دوتا از بچه ها سرشون روی سینه باباشون خوابشون برده یکیشون در حال گریه ..تورو خدا بچه ها واس عاقبت بخیری بچه هاش دعا کنین بنده خدا باباشون هم یتیم بوده خیلی دلم براشون میسوزه بعنی دلم کبابه براشون چون دورادو میشناسمشون🥲
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خوده من بشدت دلم میخواد خودمو بکشم ولی فقط و فقط و فقط و فقط به خاطر دخترم اینکار رو نمیکنم هیچ کس تو زندگی جای مادر رو نمیگیره مخصوصا بعد از تاپیک بچه همسرم خار شده تو چشمام کلا بیخیال خودکشی شدم
از نظر شما هم کارش بد بوده نه؟وقتی واس اولین بار این خبرو شنیدم ک جلو چشم بچه هاش این کارو کرده خدا منو ببخشه از زور عصبانیت لعنتش کردم ولی بعدش خیلی ناراحت شدم خدا منو ببخشه..ولی آخه جلو بچه های کوچک اینا چجوری فراموش میکنن ای خدا😭😭
وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻 توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗 اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻 INTP
خوده من بشدت دلم میخواد خودمو بکشم ولی فقط و فقط و فقط و فقط به خاطر دخترم اینکار رو نمیکنم هیچ کس ت ...
خدا به دلت و زندگیت آرامش بده عزیزم وقتی خدای به اون بزرگی داری چرا به خودکشی فکر میکنی آفرین بهت که به فکر بچتی از خدا بخواه به ایمه متوسل شو انشالله که آرامش بگیری