2777
2789

چرا آمار خودکشی بالا رفته بین جوونامون افسردگی و ضعف روحی مردم زیاد شده..این بنده خدا بابای سه تا بچه بوده جلو چشم بچه های کوچولش خودکشی کرده الهی بمیرم واس دل بچه هاش با بچه ها تنها بوده اینو همسرش مشکل داشتن اینم قرص میخوره خودشو میکشه بعد چندین ساعت  ک بقیه میان بالا سرشون میبینن دوتا از بچه ها سرشون روی سینه باباشون خوابشون برده یکیشون در حال گریه ..تورو خدا بچه ها واس عاقبت بخیری بچه هاش دعا کنین بنده خدا باباشون هم یتیم بوده خیلی دلم براشون میسوزه بعنی دلم کبابه براشون چون دورادو میشناسمشون🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوده من بشدت دلم میخواد خودمو بکشم ولی فقط و فقط و فقط و فقط به خاطر دخترم اینکار رو نمیکنم هیچ کس تو زندگی جای مادر رو نمیگیره مخصوصا بعد از تاپیک بچه همسرم خار شده تو چشمام کلا بیخیال خودکشی شدم

کارش احمقانه بود

از نظر شما هم کارش بد بوده نه؟وقتی واس اولین بار این خبرو شنیدم ک جلو چشم بچه هاش این کارو کرده خدا منو ببخشه از زور عصبانیت لعنتش کردم ولی بعدش خیلی ناراحت شدم خدا منو ببخشه..ولی آخه جلو بچه های کوچک اینا چجوری فراموش میکنن ای خدا😭😭

ناموسا چرا داره؟ خودت نمیدونی؟

وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻  توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗     اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻   INTP

خداوند رحمتش کنه 

روحش شاد .

خدایا به قلب و دل این بچه های بی گناه آرامش بده 

خدا بچه هاشو آخر و عاقبت بخیر کنه   

طفلکی بچه هاش؟؟؟؟هیچ وقت این صحنه از یادشون نمیره 

بچه هاش چند سالشونه؟؟؟

قلبم به درد اومد براشون 

خوده من بشدت دلم میخواد خودمو بکشم ولی فقط و فقط و فقط و فقط به خاطر دخترم اینکار رو نمیکنم هیچ کس ت ...

خدا به دلت و زندگیت آرامش بده عزیزم وقتی خدای به اون بزرگی داری چرا به خودکشی فکر میکنی آفرین بهت که به فکر بچتی از خدا بخواه به ایمه متوسل شو انشالله که آرامش بگیری

خدا به دلت و زندگیت آرامش بده عزیزم وقتی خدای به اون بزرگی داری چرا به خودکشی فکر میکنی آفرین بهت که ...

قربونت برن عزیزم ممنونم از دعای قشنگت دوست خوبم ولی بعضی وقتا خیلی کم میارم خیلی زیاد

شش ساله فک کنم سه ساله یکی ام شیر خوار😭😭😭

الهی بگردم طفلکیا....  

الان بچه ها پیش مادرشونن؟؟؟؟؟

این آقا احتمالا سابقه افسردگی داشته ؟؟؟ کاشکی کسی رو داشت که ارومش میکرد .واقعا از صمیم قلبم ناراحت شد