2777
2789

سنگ بزرگ برداشتن نشانه ی نزدنه ...به قول دکتر خیراندیش ما ایرانی ها یا صفر صفریم یا صد صد ..بهترین رژیم همون فستینگ از ۸ ساعت شروع میشه تا ۱۲ یا ۱۶ ساعت .که میتونی بینش  نوشیدنی هایی که صفر کالری دارن رو بخوری تا زمان ساعت تمام بشه .(لایف استایل خودمم ۴ ساعت به ۴ ساعته .چون تازه شروع کردم .یعنی ساعت ۸صبح ساعت  ۱۲ ظهر و ۴ و ۸ شب .) بهتره شیوه ی تغذیه مون رو تا ابد تغییر بدیم نه چند ماهه.الان خارج از کشور ۱۲ ساعت و ۱۴ ساعت رایجه .چون هر چقدر کمتر غذا بخوریم سلولها جوانتر میشن ‌.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کتوژنقک راحت ترین و اسون ترین رژیم و خیلی خوشمزس  اگر شکمویی و خوش خراکی  حتما  کتو بگیررر خیلی عالی خیلیم زود لاغر میکنه همه چیزم میخوری    اصلا انگار رژیم نیس  مرغ و گوشت و دنبه و فسا فود و همه چی داره  عالی  

سنگ بزرگ برداشتن نشانه ی نزدنه ...به قول دکتر خیراندیش ما ایرانی ها یا صفر صفریم یا صد صد ..بهترین ر ...

اتفاقا من حواسم ب خوراکم هست ..در سال یک لیوان کامل نوشابه نمیخورم شیرینی جات ب ندرت..تو چای هم دارچین یا زنجفیل میزنم با کشمشی یا ساقه طلایی چیزی ک شیرینی اش کم باشه..رژیم اصولی هم داشتم تو دو هفته سایز کم کردم وزنم کم شد دو کیلو ولی نوزادم مریض شد شدید نشد ادامه بدم درست درمون..اراده ام قوی هست خداروشکر 

کتوژنقک راحت ترین و اسون ترین رژیم و خیلی خوشمزس  اگر شکمویی و خوش خراکی  حتما  کتو ب ...

شکمو نیستم نوزاد دارم ده ماهه ..مادر شیرده ضعف میکنه خب..من ناهار تقریبا هر روز باید برنج درست کنم شوهرم غذای نونی ندوست زیاد

شکمو نیستم نوزاد دارم ده ماهه ..مادر شیرده ضعف میکنه خب..من ناهار تقریبا هر روز باید برنج درست کنم ش ...

کتو بگیر عالییییی برنج و همه چی داره  نمیدونم چطوری لاغر میکنه ولی پیارسال باهاش ۳۰ ک کم کردم   همه چی میخوردم حتی کله پاچه و  اش و همه چی   تازه بیشترم میخوردم 

[QUOTE=321847754]اتفاقا من حواسم ب خوراکم هست ..در سال یک لیوان کامل نوشابه نمیخورم شیرینی جات ب ندرت..تو چای هم 

اندازه دور بازو و دور کمر رو چک کن .ببین هر دوش اضافه وزن دارن .اگر دور شکم خیلی بیشتره .کیست و سنگ کلیه و تیرویید رو چک کن .هر چاقی یا التهاب به خاطر غذا نمیتونه باشه .

چند بودی ک ۳۰ کم کردی؟؟..تو چند ماه.؟؟.بدون ورزش؟؟ از دکتر گرفتی یا نت؟؟

از دکتر گرفتم  الان تو اینستا با والده سلطان کلینیک زدن   ۳۰۰ ت  ۵ ماه   بعد سقطم چاق  شده بودم  ۲۰ اضافه وزن داشتم  ۳۰ کم کردم   خودم ادامش دارم ولی جواب  نداد   

ی روش خاصی  

[QUOTE=321847754]اتفاقا من حواسم ب خوراکم هست ..در سال یک لیوان کامل نوشابه نمیخورم شیرینی جات ب ندر ...

من اصلا شکم ندارم کمی پهلو دارم..چون بچه ام در بارداری تو پهلوم بوده..کل بدنم پخش میشه چاقیم