2777
2789
عنوان

زخم دهانه واژن بعد از رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 5795 بازدید | 44 پست
نه عزیزم اصلا به بکارت نرسیده .همون دم راه زخم شده و بجور میسوخت داشت‌اویت‌میشد.گفت خیلی خون‌اومد.

عزیزم خیلی خون اومد یعنی یه مشکلی هست حتی با رفتن بکارت هم چند قطره خون میاد ن خیلی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرمنده ناراحت نشی ها،،ولی حیف آدم بدنشو بزار واسه همچین آدمی ن دلش میاد پول خرج کنه ن انقدر مسئولیت ...

نه عزیزم اینطور نیست اتفاقا خیلی خیلی ولخرجه.بحث پول دادن نیست بنده خدا میترسه ابروشون‌بره یه وقت‌مامانم متوجه رابطه این‌مدلیشون بشه.

درمورد وقت‌گذاشتن هم اگه‌بنده خدا خودش خونه بود بدون‌معطلی میبردش دکتر که در این‌صورت خواهرم‌شاید‌به من هم نمیگفت این قضیه رو. متاسفانه شیفته و‌نمیتونه 

عزیزم خیلی خون اومد یعنی یه مشکلی هست حتی با رفتن بکارت هم چند قطره خون میاد ن خیلی

اره خلاصه که حسابی ترسیده.میگه حالا چه طوری از این به بعد رابطه داشته باشیم!

فردا میبرمش چک شه خیالمون راحت شه.

میام‌اینجا‌خبر میدم که‌اگه‌واسه کسی پیش اومد‌ بتونه کمکی بهش بکنه

هروقت خبر دادی منم لایک میکنی بیزحمت ممنون

سلام عزیز رفتیم دکتر گفت پرده سالمه همون دهانه واژن ساییده شده..پماد تتراسایکلین داد گفت حواست باشه عفونت نکنه و رابطه نداشته باش تا کاملا خوب بشه.گفت از ژل روان کننده استفاده کنه

خب همینه اگر درد و سوزش و خونریزی داشته دیگه کار تموم شده

رفتیم دکتر گفت پرده سالمه همون دهانه واژن ساییده شده..پماد تتراسایکلین داد گفت حواست باشه عفونت نکنه و رابطه نداشته باش تا کاملا خوب بشه.گفت از ژل روان کننده استفاده کنه

ن با ساییده شدن خون نمیاد مطمئنم ،وقتی ساییده میشه اون قسمت سرخ و دردناک میشه و سوزش میگیره آدم ،مثل ...

رفتیم دکتر گفت پرده سالمه همون دهانه واژن ساییده شده..پماد تتراسایکلین داد گفت حواست باشه عفونت نکنه و رابطه نداشته باش تا کاملا خوب بشه.گفت از ژل روان کننده استفاده کنه

حتما ببر دکتر معاینه کنه چون تا داخل نره که زخم نمیشه شاید خواهرت نفهمیده

من احساس میکنم کار تمام شده  یه کاچی بپز علی الحساب  به خواهرتم بگو استراحت کنه

وقتی عقد کرده یعنی الان زن و شوهر رسمی ، شرعی ، و قانونی و .. همدیگه هستن و به همدیگه کاملا محرمن، حتی اگه بچه دار هم بشن باز به هیچکس ربطی نداره چون ( زن و شوهرن ) 

لازم نبود شما بیای اینجا خصوصی ترین مسئله خواهر و شوهرخواهرتون رو بازگو کنین

وقتی عقد کرده یعنی الان زن و شوهر رسمی ، شرعی ، و قانونی و .. همدیگه هستن و به همدیگه کاملا محرمن، ح ...

اگر کمی دقت داشتید درست تاپیک رو میخوندید و متوجه میشدید که من هیج مشکلی با اینکار ندارم بقیه هم مشکلی ندارن.تمام دغدغه من و خواهرم این بود که خدایی نکرده با این زخم مشکلی واسش پیش بیاد و این موضوع رو مطرح کردم گفتم شاید کسی اینجا بتونه راهنمایی کنه

که الحمدلله دکتر هم رفتیم و مشکل خاصی نبود.

از این به بعد قبل از اینکه نظرتون رو آزادانه بیان کنید و بخواید کسی رو قضاوت کنید درست متن رو بخونید بعد هم اینجا هیچ کس خواهر و‌شوهر خواهر بنده رو نمیشناسه که بخواد قضاوتی کنه.

یعنی چی؟ینی کاربریم لغو شه؟!اگه این اتفاق بیفته‌بی منطقی‌محضه.چون‌سایت اسمش مشخصه.یه سایت‌خانمانست‌و ...

عزیزم تو رو خدا جوابم بده 

کاش این پستم میبینی جواب بدی من هم سوزشی شدید دارم از اولم اینجوری بودم کاش اگه خواهرت درمان شد به منم بگو 

ولی من دخترامو جوری بزرگ میکنم که هیچوقت نگن کاش دختر نبودم ☣️