2777
2789
عنوان

زخم دهانه واژن بعد از رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 5795 بازدید | 44 پست

ولی اسی کاربری سال ۹۷ حیف شد

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

یعنی رابطه اولش بوده؟ خب خونریزی تو رابطه های اول طبیعیه بخاطر باکرگیه،ولی ازین شوهره چیزی درنمیاد ک ...

اره بیچاره.من بهش میگم اول باید از انگشت استفاده کنید میگه با انگشتم‌میره سر انگشت میره کلی اذیت‌میشم‌و درد دارم.

اصلا این داخل نرفته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی اسی کاربری سال ۹۷ حیف شد

یعنی چی؟ینی کاربریم لغو شه؟!

اگه این اتفاق بیفته‌بی منطقی‌محضه.

چون‌سایت اسمش مشخصه.یه سایت‌خانمانست‌واسه‌پرسیدن‌سوال هایی این مدلی

اینقدر قصه های مزخرف خیانت و....پر شده ماهیت سایت کلا زیر سوال رفته

اره بیچاره.من بهش میگم اول باید از انگشت استفاده کنید میگه با انگشتم‌میره سر انگشت میره کلی اذیت‌میش ...

خب اگه خیلی اذیت میشه باید بره دکتر شاید ضخامت بکارتش زیاده یا حتی شاید واژینیسموس داره باید چک بشه 

حالا این بره دکتر بقیه از کجا میخوان بفهمن اینا رفتن دکتر و علتش این بوده... شوهرش مثل مادربزرگ من ...

وای اره.میگه سردرد دارم میگه وازلین.

اخه همسرش فردا شیفته این بهانه‌ای نداره که بخواد بره یشش باهم‌برن‌دکتر.من به مامانم گفتم میخواد با‌من‌بیاد دکتر تنها‌نباشم

بدون وارد نشدن که خون نمیاد شرمنده با مالیدن که زخم نمیشه یا سر اونجاش تیغ نداره که بکارتش رفته  ...

من میگم یه‌وقت‌چون‌اون‌قسمت بهرحال ظریفه و‌اونم کاندوم بوده و‌خشکه بهرحال ،ساییده نشده زخم شه؟

وای اره.میگه سردرد دارم میگه وازلین. اخه همسرش فردا شیفته این بهانه‌ای نداره که بخواد بره یشش باهم‌ ...

بمن ربطی نداره ولی حتما خواهرتو نصیحت کن اینقد زود باهاش زابطه نداشته باشه حداقل بزاره یمدت بگذره از عقدش قشنگ بشناسه..

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

من میگم یه‌وقت‌چون‌اون‌قسمت بهرحال ظریفه و‌اونم کاندوم بوده و‌خشکه بهرحال ،ساییده نشده زخم شه؟

ن با ساییده شدن خون نمیاد مطمئنم ،وقتی ساییده میشه اون قسمت سرخ و دردناک میشه و سوزش میگیره آدم ،مثل سوزش ادرار

خب اگه خیلی اذیت میشه باید بره دکتر شاید ضخامت بکارتش زیاده یا حتی شاید واژینیسموس داره باید چک بشه& ...

نه عزیزم اصلا به بکارت نرسیده .همون دم راه زخم شده و بجور میسوخت داشت‌اویت‌میشد.گفت خیلی خون‌اومد.

وای اره.میگه سردرد دارم میگه وازلین. اخه همسرش فردا شیفته این بهانه‌ای نداره که بخواد بره یشش باهم‌ ...

شرمنده ناراحت نشی ها،،ولی حیف آدم بدنشو بزار واسه همچین آدمی ن دلش میاد پول خرج کنه ن انقدر مسئولیت پذیره که یه ساعت وقت بزاره زنشو ببره دکتر